Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 94 – Door de Akashapoort gaan

 

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 94

Door de Akashapoort gaan

21 augustus 2021/ Geplaatst 2 juli 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Mijn partner stapt opzij. Het is nu zo langzamerhand een traditie dat ik op deze manier bij jullie kom. Maar als jullie kijken naar de Zusterschap en de manier waar die naartoe gaat en naar de leermodellen, begrijpen wij dat die nu gepast zijn. Maar ik zal jullie iets geven om over na te denken. De richting ervan behoort Melihah toe.

Toen wij de laatste keer bij elkaar waren spraken wij over iets dat diepgaand nieuw is. Jullie hebben altijd bepaalde herinneringen gehad, maar wij vertelden jullie dat dit zaadjes waren die gezaaid zijn in jullie Akasha. Wij noemen dit de Akasha-herinnering. Dit zijn werkelijk dingen van een energie die daar altijd al was.

Sommigen van jullie, met name degenen die op een magische manier worden aangetrokken door de Zusterschap, zeggen dat zij altijd al hierdoor werden aangetrokken, en de sjamaanse energie groeide maar door en er zullen mensen zijn die zeggen dat zij er meer van willen hebben, van dit, laten wij zeggen, Akasha-bewustzijn. Er zullen er ook zijn die zeggen dat zij niet veel hebben maar dit wel willen ontvangen. Er zijn dus altijd verschillende niveaus van bewustzijn van de nieuwe gereedschappen en van degenen die zich daarmee gaan bezighouden.

Er zijn ook mensen die zeggen dat zij met hun bewustzijn alles willen hebben wat er maar is om hiermee te gaan werken.

Lieve mensen, dit is de mensheid en dit is de manier waarop het werkt. Oude zielen hebben altijd vrije keuze, maar de keus is er nu voor vrouwen en die keus is deze nu de omstandigheden hiervoor vrijer worden. Er zijn mensen die hieraan mee willen doen en leraar willen worden of zelfs profeet. Er zullen er ook zijn die zeggen dat er alleen maar opschudding van zal komen en dat alles beter bij het oude gelaten kan worden. Je kunt beter wegblijven van alle ontwikkelingen van energieën en die van de Zusterschap in het algemeen.

Verwacht het ga ermee om, werk ermee….niet iedereen die hier zit wordt bedoeld. Niet iedereen wordt hiervoor geroepen. Er zullen mannen zijn die dit zien en enthousiast zijn en er zullen er ook zijn die er een beetje bang voor zijn en het maar vreemd vinden.

Er zullen mannen zijn die hun vrouwen een andere richting op zien gaan en zeggen, ik ga er wel in mee want ik wil hun liefde niet verliezen. Jullie zullen hen duidelijk kunnen maken dat het de relatie zal verdiepen. Maar er is meer….een Poort. Steeds als er een bepaalde zin in iemands geest komt, om welke reden ook, die dan een onderwerp wordt, zijn er vaak vele lagen van betekenis in die zin.

Laten wij nu eens kijken hoe dit zelfs in Lemurie ging. Laten wij eens zien…Akasha Poort. Akasha is een woord dat jullie begrijpen, maar die Poort? Akasha is de mengeling van gevoelens uit jullie vorige levens. Gevoelens en geen herinneringen, maar van al jullie levens is de Akasha aanwezig en die is krachtig. Wij vertelden jullie dat steeds meer gevoelens zullen komen.

Stel je eens voor dat jullie op een weg lopen. Lang, breed, het maakt niet uit. En stel je nu voor dat op de weg opeens een Poort staat. Dit gaat natuurlijk tegen alle logica in. Maar die Poort staat er. Het feit dat hij daar staat betekent dat er ook een andere kant achter de Poort is. Misschien wil iemand niet dat jullie er doorheen gaan. Misschien is het een energie die aan de andere kant aanwezig is, maar wij bestuderen deze Poort omdat hij daar gewoon is. Misschien is daar iets nieuws? Misschien antwoorden op vragen? Hoe was het in Lemurie? Wat werd daar geleerd? Daar zijn jullie nog niet aan toe. De vraag is eerst: wat is de Poort? De Poort staat metaforisch gezien voor een barrière in je leven.

Zou het nu zo eenvoudig zijn dat jullie op een weg lopen, door een poort gaan en gescheiden worden van de rest, maar wel antwoorden kunnen vinden? Jullie kijken er gewoon naar en sommigen van jullie willen aan de andere kant van de Poort zijn. Er zal geen goed of fout zijn, want sommigen zullen zeggen: “Deze keer blijf ik maar even hier!” en anderen zeggen: “Open die Poort, open die Poort!” Er is geen slot op de Poort, lieve mensen. De Poort kan makkelijk open geduwd worden, zou je kunnen zeggen, maar hij wordt geopend door middel van pure intentie. Wij hebben hier eerder over gesproken.

Zuivere intentie is niet zomaar intentie. Het is niet zomaar iets. Het is: “Dit is wat wij doen! Het is mijn intentie om door die Poort te gaan om te zien wat daar is!” De Poort wordt dus werkelijk een punt waar je moet/kunt kiezen. De Poort is daar om jullie te tonen dat je daar kunt kiezen. Sommigen van jullie zullen nu dromen hebben over de Poort. Of jullie daar nu doorheen gaan of niet…ik moet jullie iets vertellen over de Poort.

Als je ervoor kiest om er doorheen te gaan zal dat je leven veranderen! Deze zelfde beslissing werd genomen door Michael Thomas op zijn reis naar Huis. Hij ging door een Poort die hij zag in een park….en kwam nooit meer terug. Dit is de Poort waarover wij het hebben en wij zullen hier in andere channelings meer over spreken, want dit is pas het begin van het gaan door die poort…het maken van een keuze!

Laten wij deze channeling nu eindigen met een vraag. Willen jullie hier doorheen gaan in de wetenschap dat er verandering is? Of niet? Er zullen mensen zijn die zeggen dat zij geen verandering willen als zij niet weten waar die verandering uit bestaat. Goed!

Er zijn anderen die zeggen: “Ik vertrouw mijzelf en Sprit voldoende om te weten dat die de verandering goed voor mij is en mijn leven ten goede zal veranderen!” Of jullie jezelf nu zien aarzelen, blijven, of door de Poort gaan, hangt van jullie af.

De visualisatie van wat jullie gaan doen zal een groot verschil maken in wat de Zusterschap voor je betekent.

Wij komen terug om te spreken over dit keuzepunt…zelfs ook verderop in de tijd.

En zo is het.

 

Kryon