Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 95 – Nieuw Begin voor de Zusterschap

 

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 95

Nieuw Begin voor de Zusterschap

21 september 2021 / Geplaatst 9 juli 2023
Full Moon/ Equinox
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Je zou kunnen zeggen dat deze channeling een bepaald punt in de tijd vertegenwoordigt… die van cycli. Velen zouden vragen waarom dit juist nu belangrijk is. De energie van vele dingen gaat zijn eigen weg op vele verschillende manieren. Een ervan is de groei van de Zusterschap die in de tijd die bovenal te maken had met mensen die met tijd verbonden waren en de cycli hadden. De cycli op deze planeet komen astronomisch en op het juiste tijdstip. Als je het de Inheemsen vraagt zullen zij zeggen dat alles in cycli gaat maar dat dit een hele lange is die lange tijd niet is gebeurd. Duizenden jaren!

Lieve mensen, er zou nu geen Lemurisch Wiel van lering zijn op deze planeet als er geen ontwaken was geweest dat gepaard gaat met heel veel opschudding op de planeet. Melihah kent deze energie die er een van beginnend ontwaken is en van volwassenheid, maar deze is er vooral voor het goddelijke vrouwelijke. Sinds het moment in 2012 en alles wat er met de Zusterschap is gebeurd…Melihah weet het, het organiseren en andere zaken die te maken hebben met ontwaken.

Maar naast het Wiel van Ontwaken is er ook nog een ander Wiel. Het Sjamaanse Wiel. Wij hebben het hier al eens over gehad met mijn partner en zijn partner om dit te presenteren. Nu wij het hebben over het Wiel is er een simultaan attribuut van het Sjamaanse Wiel wat invloed heeft op alles, maar met name op de Zusterschap. Het brengt een echo met de cycli die er zijn.

“Kryon, ik snap hier niets van!” Okay, dat is goed, maar luister hiernaar. Dit is de eerste keer dat hierover wordt gesproken sinds Lemurie, lieve mensen. Er kan nog een cyclus komen, een kleinere dat in feite het Sjabloon is. Ik leg het jullie uit want het is in feite een Naaf, een Lemurische, sjamaanse naaf. Groot en klein is in Lemurie geleerd dat deze kennis komt vanuit de Bron en die zit allemaal in die naaf en verbreidt zich door de spaken van het Wiel, maar toch heeft elke spaak zijn eigen, individuele leringen. Soms gaat de informatie die de puurste is die er bestaat, ook weer de andere kant op, naar de naaf. Het is Goddelijke informatie die is opgeslagen in de naaf en van daaruit gaat die goddelijke informatie naar de spaken en de buitenkant. Het gaat van de naaf naar de spaken en verspreidt zich, maar gaat ook weer terug naar de Naaf, want dat, lieve mensen, is het model van de manier waarop het werkt. Het zoekt ook altijd naar evenwicht….dat doet elk Wiel.

Voor het Sjamaanse Wiel is er maar een leraar, en dat is Melihah. Zij is degene die dit verspreidt naar jullie en dan naar alle mensen die het nodig vinden, via Melihah. De informatie gaat naar anderen maar komt altijd weer terug bij Melihah, net als bij de naaf. Lieve mensen, dit is de eerste cyclus voor het Sjamaanse Wiel. Het duurde zo lang om deze kennis uit te brengen en nu is het daarvoor de tijd.

Wat betekent dit voor jullie die allen luisteren of lezen enz. Het betekent voor jullie dat er meer diepgaande informatie gaat komen om jullie door een tijd van verwarring te helpen. Geen tijd van verwarring voor de Zusterschap, lieve dames, maar een tijd van verwarring op de planeet. Wat gebeurt er werkelijk? Wat kan de waarheid zijn? En wat zal de toekomst brengen? De vrouwen weten dat wat er ook gebeurt, zij de kennis hebben als zij een kind in de ogen kijken, de hand van het kind vasthouden en zeggen: “Het komt allemaal goed, lieverd! Het komt allemaal goed!” En de kinderen, wat er ook om hen heen gebeurt, voelen dit van hun moeder en hun hart wordt opgelucht.

Willen jullie weten wat de Zusters doen? Ik heb het jullie zojuist verteld. Jullie zijn ervoor getraind om deze juiste dingen te doen. Jullie weten het. Jullie hebben de intuitie die hen laat zeggen: “Ahhh, ja natuurlijk” en dan gaan zij verder.

Laat de informatie regelrecht vanuit de naaf naar de spaken gaan voor degenen die het nodig hebben om dit te zien, en die weer doorgeven aan anderen. Zij zullen altijd weer teruggaan naar de naaf om meer te weten te komen.

Lieve mensen, dit is de verandering die eraan komt, en nu weten jullie waarom. Nu weten jullie wat het sjabloon is….en dit werd tijd ook!

Al deze prachtige dingen zijn doordrenkt van doelmatigheid, overvloed, vrede, correctheid. Laat hen in je hart en voel even de gepastheid van deze verandering…een verandering die nodig is en waarop heel lang is gewacht en die lang kan duren.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid.

En zo is het

 

Kryon