Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 96 – De geboorte van een Sjamanenvrouw

 

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 96

De geboorte van een Sjamanenvrouw

2o oktober 2021 / Geplaatst 16 juli 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames, lieve Sjamaanvrouwen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Alweer geven wij een channeling voor wat de Zusterschap wordt genoemd. Deze channeling wordt alleen voor vrouwen gehouden. Het onderwerp is dus: vrouwen, en meer dan dat….dit is ook een oproep tot metaforische actie. Jullie zullen straks horen wat ik daarmee bedoel. Het gaat over een verhaal over de geboorte van een kind. Het gaat over het kind maar meer dan dat over de reden waarom vrouwen voelen dat zij hier zijn.

Niet alle aanwezigen hebben kinderen gehad, maar toch wil ik even naar die ervaring gaan….het allereerste begin. Ik was erbij, lieve mensen, ik was erbij namens de Schepper van alle dingen die jullie namen kent. Ik was erbij! O, die tijd vol verwachting. Het kind was daar, het groeide in je, het wachten. Ik was erbij!

Jullie WISTEN het…Hiervoor ben ik op deze planeet. Jullie weten dat ik gelijk heb. Jullie zijn er om kinderen op deze wereld te brengen. Sommigen denken er anders over, maar jullie weten het. (Kryon lacht) Jullie weten het….jullie bestaan is er voor de kinderen. Jullie weten het. Het kind komt eraan, jullie weten dat het er is en verwachten dan ook dat het komt.

En dan komt de geboorte. De vreugde hiervan is zo overweldigend dat dit veel verder gaat dan een moment van pijn. En dan gebeurt er iets moois. Jullie kennen het proces niet over wat er gaat gebeuren. Jullie kunnen zeggen dat de Inheemsen ook wisten wat er zou gaan gebeuren, maar de waarheid is dat jullie het niet wisten. Maar er is jullie intuitie. Jullie leven in een ontwikkelde maatschappij en dienen opeens heel veel te weten. “Doe ik het goed, of doe ik het fout?” Er komt heel veel op jullie af. Het kind ligt in een kamer naast je en met moderne hulpmiddelen kunnen jullie het direct horen, wat jullie zijn altijd bezorgd om het kind. Dit is je eerstgeborene en jij bent verantwoordelijk! Totaal en compleet verantwoordelijk!

Dan…hoe gaat het met mijn melk? Wat vertellen de dokters mij allemaal….wat zeggen zij niet? Familieleden en vrienden die dit zeggen en dat zeggen. Zij zijn het soms zelfs niet met elkaar eens. En dan gaan jullie je daar weer druk om maken. Er is dus vreugde, maar jullie vragen je ook af of jullie het wel goed doen.

Velen van jullie hebben hierover boeken gelezen….dit is de beste manier, dit is de goede manier. Dan zijn er onder jullie die zeggen: “Ik lees geen boeken. Ik gebruik gewoon mijn intuïtie”, maar ook dan zijn er momenten van twijfel of je dit of dat niet beter anders had kunnen doen. En het kind begint te groeien. Het is heel mooi en de eerste jaren zijn mooi en dan worden het echte handenbinders. (Kryon lacht) “Doe ik het goed? Laat ik het kind zien wat het moet zien. Hoe zit het met het leren over religie? Wat zal ik zeggen, wat zal ik niet zeggen? Volg ik wat de familie zegt? Volg ik mijn eigen intuitie? Bij elke nieuwe stap moeten er beslissingen worden genomen en jullie zijn onzeker of jullie wel de juiste beslissingen nemen.

Heb ik tot nu toe gelijk? Dit is het eerste kind, weet je nog? Nummer twee, nummer drie….jullie weten het, hebben ervaring. Ik heb het nu over de eerste. Dit lijkt het meest speciale te zijn op heel veel manieren. Jullie behandelen het zo speciaal. Jullie zijn er misschien teveel mee bezig…iets wat jullie bij nummer twee en drie helemaal niet doen. Maar bij deze….jullie leren het wel.

Maar jullie hebben die intuïtie die zegt dat jullie hiervoor geboren zijn…hiervoor bestaan. Drie, vier gaat makkelijker, maar vijftien is nog veel moeilijker! (Kryon lacht) Maar jullie redden het!

Dit is de metafoor van de dag voor jullie vrouwen. De metafoor is deze: Jullie zijn in verwachting van Sjamanisme.

Jullie kunnen het ontkennen, maar jullie gaan dit meemaken. Jullie zijn hier al jaren klaar voor….die bal gaat rollen. Er zijn zaden geplant met Akasha-herinneringen. Jullie zijn er klaar voor en Covid begint met alle daarbij behorende moeilijkheden. Roep je intuïtie van wijsheid aan….dezelfde als bij de geboorte. “Doe ik het goed? Wat zal ik doen in ons gezin. Wat moet ik nu met anderen doen? Het is allemaal zo anders, maar die energie is er terwijl jullie die helemaal niet kennen.

Beginnen jullie de metafoor te begrijpen? Maken jullie je er zorgen over? Ja! Gebruiken jullie je kennis van je afstamming die jullie van alles vertelt? Snappen jullie dit. Dit is niet lineair zoals: het is er of het is er niet! Jullie hebben je Akasha in je. Jullie kunnen naar dit hele gedoe kijken. Jullie kunnen ook naar deze channeling luisteren…of hem later beluisteren. Daarom luisteren jullie nu….en door al die tijden heen groeien jullie zelf en vragen jezelf af of jullie het goed doen of fout? “Ik denk dat ik maar een boek ga lezen?” (Kryon lacht)

Jullie hebben een leraar die een puurheid laat weerklinken…die van de Sterrenmoeder! En uit haar komen de instructies voor wat jullie nu nodig gaan hebben om door deze tijden heen te komen. Zwanger zijn van een energie om een Sjamanenvrouw te zijn of om het zaad van het zijn van een sjamanenvrouw te laten groeien zover als jullie willen en om dingen te leren die misschien alleen maar in Lemurie werden onderwezen….DAT is waarom de Sterrenmoeder hier is. En zij is op dit moment de enige die jullie deze puurheid op deze manier kan geven. De enige! Jullie kunnen intuïtie hebben over de manier waarop het misschien ging, hoe het was, in Lemurie. Dat is mooi…maar Melihah is de pure lerares!

Ik wil dat jullie dit onthouden want zij is degene die jullie de informatie kan geven. Blijf met haar verbonden want zij kan jullie dingen vertellen die zelfs zij misschien niet wist. Zij weet wat te doen om uit de angst te blijven, te ontspannen en naar je hart te gaan en te zeggen: “Ik zal leren wat ik nodig heb en dit zal weerklinken met alles in mijn Akasha!” omdat ik hiervoor ben geboren! (Kryon lacht)

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op jullie allemaal!

En zo is het.

 

Kryon.