Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 98 – Verlicht begin van de Gaia- Sjamaanvrouw.

 Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 98

Verlicht begin van de Gaia- Sjamaanvrouw.

19 november 2021 / Geplaatst 30 juli 023

Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames, lieve Sjamaanvrouwen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Mijn partner stapt opzij. Steeds als ik op deze manier bij jullie kom, bij deze Zusterschap, ben ik mij er zeer bewust van tegen wie ik spreek. (Kryon lacht) Het is op vele manieren heel anders dan de andere channelings en in deze channeling zal ik iets onthullen dat ik in de andere channelings nog niet heb verteld.

Ik wil het met jullie hebben over getallen en wat zij betekenen en welke invloed zij hebben. Ik sprak de woorden: de invloed die zij hebben. Ook als je terugkijkt en zegt: “Het getal van een jaar is dit en dat en daarom was het zo’n jaar!” Had het getal ook een invloed op het jaar zelf? Wat als het getal van het jaar iets uitnodigt om te gaan gebeuren, en dat er iets is dat met de handen omhoog vraagt: Vind mij, vind mij! En soms doen jullie dit ook. En soms ook niet. Als jullie die cijfers aan een jaar toekennen en zij invloed hebben, realiseren jullie je niet dat het niet om een jaar gaat, maar om JULLIE! Soms zijn de getallen een statement. Soms zijn de getallen een uitnodiging. Soms zijn de getallen een viering. Maar zij betekenen altijd iets.

Jullie kijken nu naar een elf, heel sterk, want deze maand is een elf. De eerste ontmoeting van een georganiseerde Zusterschap was op de elfde van de elfde, tien jaar geleden. Kijk naar het cijfer tien…..staat daar een 1 in? Kijk naar elf…zitten daar enen in? Jullie verbinden de puntjes en gaan je realiseren dat alles iets betekent, met name als het iets te maken heeft met meestergetallen.

Willen jullie weten waar de elf over gaat? Het gaat over verbeterde, verhoogde beginnen, want het zij twee enen die naast elkaar staan en zeggen: begin, begin. Wij hebben jullie vaak verteld wat elf betekent. Deze elf betekent in mensentaal: Verlichting. Het betekent veel meer dan verlichting. Het betekent feitelijk: Verlichte beginnen. Dat is altijd zo geweest. Voor degenen die bezig zijn met de manier waarop getallen naast elkaar staan is dit gesneden koek. Zij zullen dit begrijpen.

Wat betekent dit voor jullie en met name voor de Zusterschap? Er zijn twee of drie dingen; er zijn lagen van dingen die iets kunnen betekenen. Maar op dit moment wil ik teruggaan.

Lieve Kryon, als de getallen iets betekenen en de getallen van de jaren iets betekenen en zij zich ook steeds herhalen moeten er cycli zijn? “Ja, dat is ook zo, dat heb je goed uitgevogeld! Maar laten wij het eens hebben over Gaia; iets waarover ik nog nooit heb gesproken, maar iets dat zich aan het ontwikkelen is en dat jullie moeten weten. Zusters, wat is jullie relatie met Gaia? Wat is jullie relatie met de planeet? Wij zijn begonnen met jullie hierover te vertellen dat Gaia jullie partner is. Zij was jullie partner in Lemurie, zij is jullie partner vandaag. Als jullie bezig zijn met de studie van het sjamaanschap, zoals jullie zeggen, wat is dan de rol van de planeet. Heeft de planeet elk jaar boodschappen voor jullie? Op elke dag?

Hebben jullie hier ooit over nagedacht?

Covid! Covid begon in 2020, en sommigen van jullie zullen zeggen: “2020…dat is een 4!” De vier heeft te maken met allerlei dingen van Gaia. De betekenis van de vier gaat over de Aarde, en dan niet over de grond waarop jullie staan….het gaat over jullie partner, en jullie verwachten dus dingen van de Aarde, van jullie partner, in elk jaar dat een vier is.

Hoeveel van jullie weten waar covid vandaan kwam, en ik heb het nu niet over het lab? Oorspronkelijk! Wat is het virus, waar kwam het vandaan en wat is het? Kwam het uit de jungle, kwam het van de dieren, van de natuur?

Bingo! Van oorsprong is dit zo. Laat mij jullie iets vragen. Als jullie de puntjes hebben verbonden. Als het van de natuur kwam, waarom is de natuur hierdoor dan niet weggevaagd? Rende in de natuur alles naar een vaccin? Alles zorgde voor zichzelf. Met andere woorden: de natuur zorgt voor balans in de natuur. Als dit dus waar is, laat mij jullie dan de meest prangende vraag stellen die ik ooit in een channeling heb gesteld: Zou het kunnen zijn dat de natuur een natuurlijke genezing heeft?

Het antwoord is JA!. Het jaar 2020, het jaar van covid. Hier is de Aarde, de natuur, en de vraag is wie in die natuur heeft gezocht naar een remedie….en het antwoord is: bijna niemand!

Op dit moment zijn er Inheemsen die beter weten. Er zijn Inheemsen in de jungle die planten hebben ontdekt die zo’n genezingskracht hebben dat zij grote zieken die jullie hebben kunnen genezen. Allemaal van de planeet! Het is tijd, lieve mensen, dat jullie dit gaan zien. Vind ze, herken ze en houd op met het spelen met chemicaliën. Voor degenen die dit willen….Gaia is op zo’n sterke manier betrokken bij het genezen van jullie van heel veel dingen.

Laten wij het nu hebben over wat Gaia jullie nu, in dit jaar, kan geven in deze maand van de dubbele een. Wat als het zo is dat een nieuw begin voor de Zusterschap zou bestaan over het herwaarderen en bekijken van wat ik zojuist zei? Wat kan de planeet jullie op dit moment brengen, en sommigen van jullie luisteren nu met gespitste oren en zijn nieuwsgierig. “Heb jij het nu over het gaan naar een boom?”

Als de planeet leeft heeft zij jullie iets te vertellen…en de planeet LEEFT! De natuur leeft, alle dieren leven, alle systemen leven en ik wil iets zeggen dat ik onlangs ook heb gezegd: De Opwaardering waarin jullie zitten….de Opwaardering die de Zusterschap liet ontstaan, is geen mysterieus iets dat gebeurde omdat er een engel naar beneden kwam die jullie liet ontwaken. Het kwam door de uitlijning van de planeet! GAIA!

De schommeling van de Aarde die de precessie van de equinoxen schiep, schiep ook het ontwaken van de Akashas en de Zusterschap volgde. Dit is wat jullie moesten weten. Deze planeet strekt de handen uit en zegt: “Als jullie sjamanen willen zijn kunnen jullie je beter met mij bezig houden!” Ik vertelde dit aan Melihah….zij weet het. Het gaat allemaal over wat op de Aarde, in de Aarde, deel uitmaakt van de Aarde….het heeft een energie die, waar jullie ook lopen, jullie namen kent. Het is letterlijk een deel van een zielsdeel van jullie! De voorouders wisten dit. Zij kenden hun voorouders en deze dingen, en dat hun voorouders in het stof van de Aarde aanwezig waren. Zij hadden vieringen om deze reden!

Maar vandaag zijn de meesten van jullie zich hier niet bewust van. Misschien is het tijd om te zeggen: Sjamaanvrouwen….als jullie Sjamaanvrouwen willen zijn dienen jullie je bezig te houden met de Aarde en wat die allemaal heeft want dit zal jullie leven verheffen en dingen met en voor jullie doen waarvan jullie geen weet hadden dat zij mogelijk zijn. Het is een deel van de puzzel die wij samen met jullie, en voor jullie, zijn begonnen. De twee enen naast elkaar….een nieuw begin van verlichting en deze verlichting betekent: Leer van en over de energie van de Aarde en maak daar deel van uit!

Dit is de boodschap van deze begintijd….in deze tijd van verlichting, van ontwaken voor een grotere waarheid over wie Gaia werkelijk is en hoe dit je leven gaat beïnvloeden als jullie dit eenmaal weten.

Jullie kunnen denken dat dit een ongebruikelijke boodschap is voor een Zusterschap, maar jullie dienen je te realiseren dat ik nu tegen een ontwaakte groep sjamaanse vrouwen spreek. Jullie zullen de leraren zijn. Jullie voorouders waren de leraren en degenen die jullie volgen zullen de leraren van de planeet zijn en het eerste wat jullie zullen leren gaat over de Aarde.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

 

Kryon