Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 99 – De Sjamaanvrouw die in jullie aanwezig is.

 

Kryon Spreekt over de Lemurische Zusterschap. 99

De Sjamaanvrouw die in jullie aanwezig is.

21 december 2021/ Geplaatst 6 augustus 2023
Vertaald vanaf de audio door Henk Steur

Voor de Ladies van Lemurie

Gegroet, lieve dames, lieve Sjamaanvrouwen. Ik Ben Kryon van de Magnetische Dienst.

Mijn partner stapt opzij. Hoeveel dingen kunnen wij jullie vertellen die jullie misschien nog niet hebben gehoord of waar jullie je nog niet van bewust zijn aangaande jullie zelf, de ceremonies waar jullie doorheen gaan, wat jullie leren? Maar bij al deze dingen is wat jullie leren anders dan bij degenen die hier misschien naar luisteren om een channeling te horen. Jullie gaan je concentreren op iets dat uniek is.

In deze nieuwe energie begonnen jullie een reis, en wij noemen het een reis. Het is geen reis van jullie ziel maar van jullie zelf. Jullie namen gaan hier rond. De reis is niet precies wat jullie denken. Jullie hebben vele ceremonies om jullie van een bepaalde plaats naar een bepaalde plaats te brengen en in deze ceremonies vieren jullie dingen. Jullie herkennen dingen. Jullie werken met dingen. Alles om jullie onderbewustzijn te informeren over wat jullie doen. Je zou kunnen zeggen dat jullie zeggen: “Lief onderbewustzijn, wij gaan iets een beetje anders doen!” Het onderbewustzijn is waarlijk de sleutel.

Er is programmering en die is er altijd geweest, over wie jullie zijn, over wat jullie kunnen doen, wat jullie denken te gaan leren en wat jullie denken wat er gaat gebeuren. Het is een programmering en die is er al vanaf jullie geboorte, en alles wat jullie nu gaan doen is her-programmeren, herschrijven van iets wat jullie denken te zijn in vergelijking met wie jullie werkelijk zijn. Je zou kunnen zeggen dat die herprogrammering lijkt op een artiest die alles doet om een steen te hebben, te gaan beitelen om te zien welke schoonheid er in de steen zit. Jullie worden verwijderaars, als je er zo over wilt denken.

Maar daar wil ik nu maar kort over spreken. Het is niet echt wat jullie denken. Ik denk dat jullie nu lang genoeg actief zijn om nauwkeurig te kunnen beschrijven wat jullie doen, maar waarvan jullie je niet bewust zijn. Zouden jullie het vreemd vinden als jullie van A naar B gaan en dan iets nieuws tegen komen? Dat is allemaal een lineaire oefening voor en van jezelf. Jullie menszijn gaat van A naar B….en dat is helemaal niet wat er gebeurt.

Ik heb jullie vaak verteld, lieve mensen, dat jullie geweldig geboren zijn. Jullie Pracht heeft een multidimensionale essentie in zich. Met andere woorden: Alles wat jullie ooit zouden kunnen zijn…is waarmee jullie zijn geboren en tot nu toe, in een oudere energie, is er niet zoveel gedaan van wat jullie gedaan zouden kunnen hebben.

Bijna alles wat jullie doen is proberen bewust te worden van wie jullie zijn…en plotseling gaat dat omhoog en gaat jullie training omhoog en worden jullie dingen gevraagd waar jullie misschien nog niet klaar voor zijn. Gaan jullie je echt bezig houden met Gaia? Gaan jullie echt naar plaatsen toe die jullie niet kennen enzovoorts? Het antwoord is: Ja en Nee.

Hier is wat ik jullie wil zeggen: Dit wordt allemaal omgeven door iets dat niet lineair is….jullie multidimensionale zelven. In jullie is er een sjamaan die in een andere dimensie is. Echt! Dat is waar wij naar kijken, en alles wat jullie nu bestuderen is gaan naar die entiteit die daar is en die weet wat jullie weten en dingen bewaart. Jullie nemen jezelf niet bij de hand en gaan naar een andere plaats. Daar Lijkt het op, maar het is niet waar. In plaats daarvan staan jullie daar en verwijderen alle vooroordelen en andere oordelen over wie jullie zijn terwijl de dimensie zich uitbreidt en jullie naar jezelf gaan kijken en zien dat alles daar al is. Het is daar allemaal al!

Bij de oefening die wij nu al een jaar doen bij de Cirkel van Twaalf is het daar al allemaal. Wij nemen mensen mee over de Brug op een reis naar een theater en allerlei andere dingen, meditaties die wij hebben gedaan…dit is allemaal een lineaire reis om naar binnen te gaan en uit te vinden wie jullie werkelijk zijn.

Ik zeg jullie dit met een reden. Het is helemaal niet zo moeilijk, lieve mensen, want het is daar allemaal al. Het is een zaak van wegnemen wat niet bij jullie thuishoort. Misschien zijn jullie het juiste papiertje op de koelkastdeur. Ascensie is het proces van wegnemen wat er niet thuishoort om te zien wat daar al is. De sjamaanvrouw, het geascendeerde wezen, is daar al aanwezig. De Lemurische is daar al aanwezig! Jullie komen dan in het gebied dat binnenin jullie is en dat er altijd is geweest. Dat deel waar zovelen van jullie een voorstelling van proberen te maken!

Dat is de les van vandaag. Dat het uitvinden van deze dingen, het gaan naar die plaatsen….nergens naartoe gaan is! Naar binnen GAAN! Gaan is misschien wel het verkeerde woord. Ontdekken…. Ontdekken wat er niet thuishoort zodat jullie die delen langzaam kunnen verwijderen….de aha-ervaringen waardoor jullie die Pracht en die Schoonheid ontdekken….die Pracht die jullie zijn, met al die kennis die een sjamaanvouw heeft. Dan gaat de leraar zich ontwikkelen. Dus in deze dingen die jullie doen, en waarmee jullie doorgaan…kijk er een beetje anders naar, pak een andere perceptie, want alles wat jullie zullen gaan doen, kunnen jullie doen vanuit de stoel waarin jullie nu zitten….zelfs terwijl jullie hiernaar luisteren.

Denk hierover na. Dit is jullie erfenis. Ik zei dit al eerder. Dit is de perceptie van vandaag, en ook dat heb ik al eerder gezegd.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid. Jullie zijn hier met een reden. De dingen die jullie nu doen zijn uniek en nooit eerder gedaan op de planeet omdat het NU de tijd is. Onthoud dat jullie hulp hebben. Spirit bevindt zich niet in het duister en helpt bij wat jullie gaan doen en is overal klaar voor en waar jullie klaar voor zijn.

En zo is het.

 

Kryon