Over De Lemurisch Zusterschap

Over De Lemurisch Zusterschap

Het Lemurian Sisterhood Seminar is een uitnodiging om je Lemurisch DNA te activeren, jouw Goddelijke Vrouwelijke Essentie te herontwaken en ingewijd te worden in de heilige cirkel van de Lemuriaanse zusters.

 

Binnen de Heilige Cirkel raken we onze verbinding aan met oude Lemurische wijsheid en kennis waar velen van ons samenleefden als healers, priesteressen en bekrachtigde vrouwen. We zullen een altaar voorbereiden – net zoals we dat vele levens geleden deden – en een centrale focus voor onze energie en gebeden creëren. Samen zullen we reizen naar de dagen van Lemurië; waar we samenkwamen voor genezing, verjonging en ondersteuning, toen we werden geëerd als een integraal onderdeel van een spiritueel bewuste samenleving.

Deze belangrijke rol van de Lemurische vrouwen hielp om evenwicht te creëren met het Goddelijk Mannelijke van de Lemurische mannen en verzekerde voortdurende vrede en harmonie voor duizenden jaren.

Kryon heeft gezegd:

Er is een gezegde dat luidt: “Als vrouwen de wereld zouden besturen, zouden ze hun kinderen nooit naar het slagveld sturen.” Dit wordt de definitie van “moeder-energie.” Laat me je een ander gezegde geven. “Als de wereld in evenwicht is tussen man en vrouw, dan zouden de mensen hun kinderen nooit naar het slagveld sturen.”

Kryon live channelling “De Herkalibratie  van Wijsheid” gegeven in Lima, Peru – 27 november, 2011

Amber Wolf, PhD is de bedenker en begeleider van de Lemurian Sisterhood Seminars. Amber heeft een heilige opdracht om alle zusters te helpen ontwaken tot de Lemuriaanse kernzaden in hun DNA. Haar persoonlijke Lemurische Zusterschap initiatie vond plaats op 9/9/11. Op 10/10/11 ontving zij een sterke aanbeveling van Lee Carroll om de oude heilige Lemurische ceremonie te hercreëren. Het Lemurian Sisterhood Seminar maakte zijn debuut op 11/11/11 in Argentinië, Zuid-Amerika.

Amber blijft informatie en begeleiding ontvangen en channelen via haar voortdurende verbinding met de Lemurische energieën. Elke inwijding en activatie die ze ontvangt helpt haar de evolutie van het Lemuriaanse Zusterschap te begeleiden en een brug te slaan tussen oude wijsheid en moderne kennis. Amber draagt de liefdevolle boodschap van de Lemuriaanse Zusters uit naar de vrouwen van de wereld in de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Amerika. Amber is bereid te reizen naar waar ze maar geroepen wordt om deze seminars in liefde en dienstbaarheid aan te bieden.

De Helende Cirkel van Lemuriaanse Zusters

Sluit je aan bij vrouwen die geroepen zijn om hun Goddelijke Vrouwelijke Essentie te eren en creëer opnieuw Circles van Healing die zich verbinden met vrouwen over de gehele wereld. Word ingewijd in de holografische energie en morfische velden van de Lemurische Zusters – een veld van energie dat alle vrouwen verbindt als Heilige Zusters die ooit bestonden, nu bestaan en nog zullen bestaan.

Het Heilige Goddelijke Vrouwelijke wordt aangeroepen en ontstoken als de vrouwen in de cirkel samen bidden, mediteren en chanten. De Lemurische Zusters ondersteunen en vergroten de cirkels als vrouwen zichzelf toestemming geven om te voelen en te weten dat ze krachtig zijn … ze zijn mooi … en ze zijn PERFECT. Wij zijn Zusters samen in het grootste ontwaken van ons Tijdperk en samen steunen wij elkaar terwijl wij een evenwichtige planeet creëren en de zaden van vrede planten op Moeder Aarde – Gaia.

Dr. Amber Wolf – Heilige Energie Alchemie

Dr. Wolf is ook een getraind beoefenaar in veel verschillende healingmethoden en is beschikbaar op afspraak. Sessies zijn beschikbaar online, per telefoon of Skype, of in persoon indien nodig. Weet je niet zeker welke sessie je zou willen? Ontspan, want Dr. Wolf is in staat om te communiceren met je innerlijke wijsheid (aangeboren) om te identificeren wat je nodig hebt om balans en genezing te creëren. Voor meer informatie of om een afspraak te maken:

E-mail: amber@sacredenergyalchemy.com

Voor meer informatie over Dr. Amber Wolf’s kwalificaties en ervaring kunt u terecht op:

www.SacredEnergyAlchemy.com

Vertaling: Martien – voor kryon.wakkeremensen.org

Opmerking:

Er is ook een Nederlandse Lemurian Sisterhood Groep,

Kijk daarvoor op: https://www.schoolandcollegelistings.com/NL/Putten/1272715829433168/Lemurian-Sisterhood-Holland

Wij zullen elke week een artikel over de Lemurian Sisterhood op deze site plaatsen.