Augustus 2018: Kryon Epische 2019 Reis naar Egypte

Family Bulletin Augustus 2018

Kryon Epische 2019 Reis naar Egypte

Lee Carroll / 23 augustus 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Ik denk dat een van de meest opwindende reisavonturen die wij ooit hebben gehad met een Kryon-groep, de reis naar Egypte in 2017 was. Ik wist echt niet wat ik ervan kon verwachten omdat ik daar nog nooit was geweest.

Allereerst ben ik eraan gewend dat Shaloha Producties de dingen regelt en ik was dus niet verrast dat wij eersteklas reisden. De Nijl-rivierboot was een van de beste die wij konden boeken. Deze boten zijn echt luxueus en zij zijn als eersteklas hotels die met je meegaan, waar je ook naartoe gaat – zeer veilig en heerlijk eten, elke dag weer. De paar hotels waar wij verbleven waren ook helemaal top!

Wat mij werkelijk verbaasde was dat Elan ook privétijd voor onze groep had ingepland om bijvoorbeeld naar de zeer populaire en beroemde Tempel van Isis te gaan, de Tempel van Horus, Karnac en de Schrijn van Sekhmet, de Sfinx en de Grote Piramide, inclusief de Koningskamer. Ik bedoel… alleen met onze Kryon-groep. Ik zal het channelen op deze private plaatsen nooit vergeten waardoor wij de grote historie in ons konden opnemen zonder door een massa mensen gestoord te worden.

Kijk even snel naar een 9 minuten durende video van onze reis in 2017: HERE.  Je kunt ons heel duidelijk zien lopen op enkele van deze grootse plaatsen zonder iemand erbij, alleen de Kryon-groep. Onze gidsen waren geweldig en wij waren allen gepromoveerd op de School voor Egyptologie wat is voorbehouden aan het speciale reisagentschap waarmee wij reisden.

Als bij elkaar was het zeer comfortabel, verbazingwekkend en vol met informatie die verwonderlijk was voor eenieder die van geschiedenis houdt.

Er werden natuurlijk overal channelings gehouden.

Onze nieuwe reis in 2019 is een grootse reis waarbij voor het eerst een excursie naar de Berg Sinaï en een volledige reis op de Nijl en de Boven-Nijl.

Op deze geweldige reis zullen ook onze channeler Marilyn Harper en de kwantumastrologe Michelle Karen aanwezig zijn.

Er zijn al veel plaatsen geboekt! Registreer je snel om zeker te zijn van een plaats tussen ons op deze epische avonturenreis!

“Moge jullie altijd drinken uit de Nijl”  Kryon

Zegeningen,

Lee