December 2018

December 2018

Lee Carroll  / 6 december 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Ik heb zojuist een heerlijke reis beëindigd naar het grootse continent van Australië en ik schrijf dit in het vliegtuig richting huis. Vijftien uur is te lang om in een vliegtuig te zitten. (dus weten jullie hoe ik mij nu voel).

Hoewel wij verschillende Australische steden hebben bezocht was de channeling van Kryon gericht op onze connectie met Gaia en de energieën die daar zijn.

“Verbinden met de Aarde” is bijna een cliché in de bovennatuurlijke wereld. Kryon wil dat wij weten dat er veel meer in deze verbinding zit dan wij denken.

Er is feitelijk een energie in de planeet die een partner is van ons bewustzijn en die is werkelijkheid. De inheemsen werkten hiermee en hadden op vele manieren diepgaande verbindingen met de planeet. De uitnodiging is dus om te ontdekken wat deze communicatie-energieën werkelijk zijn en er een begin mee te maken om weer met hen te werken.

Kryon zegt dat de planeet erop wacht tot wij weer “terugkeren” naar deze communicatie. Het resultaat hiervan zal veel grotere wijsheid zijn voor ons allemaal.

Als jullie kijken naar de audio’s van Tasmanië audios from Tasmania, kunnen jullie zien dat er vijf channelings zijn, maar dat zij op de tweede dag beginnen. Wat er gebeurde was dat Kryon een grootse channeling gaf bij Lake St. Claire over de “elementalen” van het woud. Jammer genoeg werkte de opnameapparatuur niet!

Deze slimme elementalen zijn zeer ondeugend en zij wilden gewoon dat de informatie alleen voor de groep was. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurde. Wij hadden eens twee recorders draaien die op exact hetzelfde moment ermee stopten.

Ik heb geleerd om dit te accepteren als de energie zegt: “Deze keer even niet!”

Zeer fijne feestdagen voor jullie allemaal!

Lee Carroll