December uitgave: Ervaar de Magie van Pijnappelklier-versterking 

Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen. December uitgave

Ervaar de Magie van Pijnappelklier-versterking 

19 december 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Een persoonlijke boodschap van Dr. Todd

Groetjes, Henk!

Het werken aan versterking van de pijnappelklier werd gemandateerd door Kryon en is nauw verbonden met het werk van Lee Carroll. Als langdurig lid van het Kryon-team breng ik dit geheiligde werk naar nog grotere en bredere cirkels.

De overdracht door het scheppen van kwantumkoren dat is gebaseerd op zeer oude en toekomstige licht-vibratie-technologieën is een van de grootste geschenken en vreugde die ik ooit heb mogen ontvangen.

De grond-verschuivende energie die werd opgebouwd door het eerste koor in Maui (volgens de informatie die Lee voor het eerst in 26.000 jaar onthulde) voelde zo hoog aan dat het bijna onmogelijk leek om die te overtreffen. Dit gezegd hebbende, in onze laatste bijeenkomst in de Franse Alpen, kwamen er nieuwe informatie en technologie binnen die de collectieve vibratie naar een ruimte brachten die mij de adem benam en dit gebeurde ook bij velen van de deelnemers.

In plaats van mij op mijn woord te geloven worden jullie uitgenodigd om “slaapliedje 1” van het Kwantumkoor tijdens deze bijeenkomst zelf te horen. Kijk naar de video en beluister het hier:  Watch the video and listen here.  Als het met jou resoneert kan je worden opgeroepen op onze volgende bijeenkomst voor het opbouwen van energie die bekend staat als het Avalon Koor.

Dit zal diep duiken in de mysteries van de legende van Arthur, niet zozeer de beroemde verhalen, maar in de essentie van de manier waarop de magie van de tijden een aanhoudende energie en invloed heeft geschapen die nu opnieuw kan herrijzen.

Dit kan gedaan worden in een uitgelijnd bewustzijn vanaf elke denkbare afstand. Ook kan je gevraagd worden om mee te doen met de vele stemmen die samen een ervaring opbouwen in de omgeving van Glastonbury dat beroemd is door zijn Kelk-bron. Deze locatie ligt op een centraal knooppunt van de legendarische ley-lijnen van Europa.

Geniet alsjeblieft van de energie en van wat er wordt gedeeld op Mount Chamonix. En neem deel aan de volgende stap waarbij je misschien geroepen kan worden.

Met de warmste gevoelen,

Dr. Todd

aka Yawee,

Wat is Pijnappelkier-versterking?  Het is een systeem van geluidslettergrepen van tonen van verschillende volgorde die samen in paren worden gezongen. Hebben jullie als kind weleens twee groepen gehad die elk tegelijk iets anders zongen? Zingen in “toon-paren” is ook zoiets. Deze toonparen, of niveaus, zijn als de letters van een alfabet. Twee toonniveaus die samen worden gezongen scheppen een kwantumwoord. Als deze een bepaalde volgorde hebben scheppen zij een kwantumboodschap. Elk koor schept een kwantumboodschap die is opgebouwd uit de basis-toonniveaus die als paren worden gezongen.