Een Kryon Seminar EN Pijnappelklier-tonen in het verbazingwekkende Rila Gebergte!

Een Kryon Seminar EN Pijnappelklier-tonen in het verbazingwekkende Rila Gebergte!

22 maart 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groeten, Henk!

Bulgarije is voor mij geen raadsel. Ik ben daar al twee keer geweest om Kryon seminars te geven en te genieten van de prachtige steden in dit land.

Toch is dit de eerste keer dat wij een grote meerdaagse gebeurtenis hebben in combinatie met een Pijnappelklier-koor. Waarom is dit zo bijzonder? Lees verder.

De reden waarom dit speciaal is, is dat Kryon vlak voor 2012 de berg Rila in Bulgarije aanwees als een van de twaalf pieken van de planeet. Dit betekent dat dit een van de plaatsen is waar de Pleiadiers meer dan 200.000 jaar geleden landden en begonnen aan het werk om ons dualiteit te brengen, vrije keuze en geheiligd DNA met 23 chromosomen. Raad eens waar het koor en de Kryon seminars gehouden zullen worden? Vlak naast de berg Rila!

De berg Rila is de hoogste berg in Bulgarije en de Balkan en is ook beroemd vanwege de 7 Rila-meren die vlakbij zijn. Wij denken dat de berg heel belangrijk is voor het werk met de Pijnappelklier-tonen en ook een geweldige plaats zal zijn om twee Kryon-seminardagen te houden.

Er zijn velen van het Kryon-team aanwezig die dit voor ons tot een grote reünie maken in dit gebied. De Rila-Piek is tot nu toe niet door Kryon als Piek benoemd. Volgens traditie doet Kryon dit tijdens het koor waarna er nog twee onbekende tegenhangers op deze planeet overblijven.

Denk er eens over na om met ons mee te doen in dit prachtige Oost-Europese land dat vol mysterie en grootse geschiedenis is en waar een overvloed aan UFO’s is waargenomen.

Bulgaren zien deze plaats als een mystiek centrum. De 7 Rila-meren worden ook gezien als bronnen van natuurlijke energie.

Het klinkt alsof Kryon wil dat wij naar deze plaats gaan waar hij over wil spreken.

Ik hoop dat wij jullie daar zullen zien.

Zegeningen,

Lee Carroll