Familie bulletin April 2018

Familie bulletin April 2018

Lee Carroll / 10 april 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Er gebeurt zoveel rondom het Kryon-werk dat ik niet weet waarmee ik moet beginnen. Laten wij dus maar hier mee beginnen: Heb jij de hoofdpagina van de Kryon-website onlangs al gezien door je computer te gebruiken? (niet je telefoon)

Het is het begin van een paradigma met een geheel nieuw web-ontwerp en wij zijn zo gelukkig dat ons ADSET-team in Californië hieraan werkt.

Tot nu toe heeft onze main page een facelift ondergaan en ook de free audio page.

De meest gehoorde opmerking die ik krijg is: “WOW”.

 Ik vertrek op de 24e van deze maand voor een verbazingwekkende groep reizen tours, seminars en meetings inclusief Boedapest, Italië, Engeland en Schotland.

Tijdens al deze reizen zullen wij ook meedoen aan Dr. Todd’s Pineal Tones Choir. Het is misschien een van de meest intensieve maanden ooit (zeg ik dit nu AL WEER?).

Wij zullen genieten van historische dingen die ik altijd al heb willen doen. (Is iemand van jullie al in Stonehenge geweest?)

Alweer is Elan Cohen (Shaloha Productions) de drijvende kracht erachter geweest en die weet echt hoe dit op een eersteklas manier gedaan moet worden.

 Daar tussendoor zal ik alles opslaan dat Kryon zegt en ik zal het zetten op de free audio page ASAP!!  Als je het niet meteen kunt zien wees dan geduldig. Zoals alle internationale reizen is het ook bij internet dat verbindingen variëren en daardoor kan een en ander opgehouden worden.

 Heb jij mijn INDIA/NEPAL-video al gezien? Hij bevat bijna een maand vol avonturen in India en Nepal met onze Kryon-groepen en is samengevat in een 28-minute FREE video. Hij is kleurrijk en is gevuld met diepgaande ceremonies en historische plaatsen. Dit zijn de twee meest spirituele gebieden in de wereld.

 Uiteindelijk……(geeuw), ons Wetenschap en Spiritualiteit-seminar in Nanaimo, Canada raakt snel uitverkocht. Eerlijk, ik zou graag willen dat jij komt naar deze spectaculaire reeks sprekers (spectacular line-up of speakers), je kunt beter nu boeken.

Zegeningen!