Familie Bulletin van Mei 2018

Familie Bulletin van Mei 2018

Lee Carroll / 10 mei 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Nu ik dit schrijf sta ik op het punt om vijf weken naar Europa te gaan. Ik zal Boedapest bezoeken, Hongarije, een grote excursie naar zeven steden in Italië, een driedelig avontuur in Groot Brittannië (inclusief Schotland), een privébezoek aan Stonehenge en nog een Pijnappel-koor in Glastonbury! Wow!

Mensen vragen mij: “Lee, hoe houd jij dit vol, al dit reizen?” Mijn antwoord is dat ik heel veel steun heb van onze gastheren en -dames, organisators en leden van het Kryon team. Zolang zij mij vertellen waar ik ben en mij naar de stoel brengen om te channelen voel ik mij goed. (glimlach) Ik zal channelings op internet zetten (als internet dit toestaat).

Kryon bracht onlangs belangrijke informatie in Berkeley Springs, West Virginia (April 14-15). Tijdens de allereerste channeling werd mij verteld dat wij de tijdlijn waarop wij eeuwenlang hebben gezeten, hebben verlaten. Als jullie de natuurkunde niet volgen en/of het boek van Gregg Braden “Fractal Time” niet hebben gelezen kan dit niets voor jullie betekenen. Om het simpel te zeggen betekent het dat wij ons niet langer in een zich repeterende cirkel bevinden. In plaats daarvan zijn wij vanuit die cirkel in een frisse, nieuwe cirkel gestapt.

Voor futuristen, natuurkundigen, mediums, helderzienden etc. betekent dit dat   de toekomst niet zo zal zijn als het verleden is geweest. Vele attributen die voor voorspellingen zorgden, zijn ingebed op het “oude spoor” van tijd dat wij zojuist hebben verlaten!

Dit schept vele voorspellingen die niet uit zullen komen, zelfs als die worden gedaan door mensen die hier goed in zijn. Het schept ook een frisse, nieuwe toekomst voor velen die voelden dat zij “vast” zaten of slachtoffer waren van de oude energie

Kijk eens om je heen. Veranderen dingen radicaal? Zeker!

Het is jullie keuze om daar bang voor te zijn of om het te vieren, een tijd waarin er gewoon geen precedent is dat zou kunnen definiëren wie jullie zijn.

DIT ZIJN DE TIJDEN WAAR KRYON 29 JAAR GELEDEN OVER HEEFT GESPROKEN.

LATEN WIJ ERVOOR GAAN!!!

Zegeningen voor iedereen!!