Familiebulletin Februari 2018

Familiebulletin Februari 2018

14 februari 2018 /  Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Van Henk: Gisteren ontving ik het maandelijkse mailtje met het familiebulletin. Het eerste deel hiervan bevatte echter geen tekst maar was volkomen leeg. Vandaag kwam er weer een mailtje om dit te corrigeren. Ik schrijf dit even op omdat u anders niet zou begrijpen wat Lee hierover schrijft!

Groetjes, Henk!

[En… heb jij gisteren mijn “onzichtbare Valentijnmailtje” ontvangen? Als oude ziel kan jij misschien multidimensionale dingen lezen maar omdat jij waarschijnlijk geen multidimensionale email hebt, heb ik jou de onderstaande 3D-versie ervan maar toegestuurd. Iemand heeft mij eens verteld dat Gmail voor Godmail staat…..maar daar ben ik niet zo zeker van.

Hoe dan ook: hier is hetgeen jij wel of niet hebt gezien in het eerder toegezonden “onzichtbare” mailtje…

3D Boodschap:

Groetjes, Henk! Wij zitten nu alweer in februari en het is de maand van Valentijnsdag (al snel!). Dit is een dag waarop wij de Liefde vieren! Kryon heeft ons vaak uitgedaagd om “van onszelf te houden” – niet op een egoïstische manier maar op een eervolle manier, zoals er door Spirit van ons wordt gehouden. Dit jaar daag ik ieder van jullie dus uit om iets bizars te doen en wat voor velen moeilijk zal zijn.

Stuur eens een valentijnskaart van jezelf AAN JEZELF!

Wat dit zo moeilijk maakt is dat het raar lijkt om naar je eigen kaart te kijken, maar probeer het eens! (Mr Bean deed het ook eens, zoals u misschien wel zult weten. Henk)

Denk jij dat je dit verdient? Kryon vertelt ons dat dit het belangrijkste is waar de meeste oude zielen op de planeet mee worstelen – een gebrek aan zelfwaarde. Stuur er een en laat hem een tijdje ergens om je heen staan (zoals je dit zou doen met een kaart die je van een speciaal iemand krijgt). Misschien ga jij dan geloven dat je het waard bent om hier te zijn en dat er van jou gehouden wordt!

Liefde voor jezelf is het echt eren van jezelf. Het is alsof je zegt: “Ik Ben het waard om hier te zijn en ik doe het hartstikke goed met mijn werk aan de puzzel van de dualiteit. Ik Ben een stukje van God op de planeet en ik houd ervan te zijn wie Ik Ben!”

 Over liefde voor het zelf gesproken….. heb jij jezelf verwend door naar mijn eerste tv-show te kijken:  Beginings with Gregg Braden? Het is gratis! Het ging zo goed, wij zijn al bezig met de volgende voor komende maand, deze keer met Prageet Harris en STARGATE!  

Ik zal jullie de details hiervan in het volgende bulletin vertellen, maar waarom zou je wachten? Jullie kunnen elke tv-show bekijken als wij die openstellen voor iedereen als bij al mijn livestreams- en video’s. Woon jij in de buurt van Los Angeles? Kijk naar de regionale aankondigingen en je kunt uitgenodigd worden om live aanwezig te zijn bij de opnamen. (reserveer vlug omdat wij snel vol zitten.

Klik gewoon hier CLICK HERE om je aan te melden.

Dank jullie wel voor alle Liefde en steun!

Prettige “Houd-van-jezelf-dag!”