Familiebulletin Januari 2018

Familiebulletin Januari 2018

Ervaar de “Vallei der Ouden” in de Monument Vallei.

Lee Carroll / 28 Januari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

 Groetjes, Henk!

Wie kon het weten? Hoe kon ik erop anticiperen dat een van de meest energetische excursies van 2017 zo elegant zou zijn, en dat in onze achtertuin?

Het was diepgaand! Niemand kan plannen wat er zal gebeuren op onze excursies. Het is altijd weer anders, maar ik denk dat Monument Valley ons allemaal heeft verrast!

Ik probeer er nog steeds achter te komen waarom het zo anders was. De stilte van Gaia was onverwacht. Als je helemaal niets hoort, zelfs de wind niet, is dit verrassend in zijn stilte. Ik heb dit nog nooit in mijn leven ervaren. Het was zo stil dat wij de energie van de voorvaderen konden “horen!”

Velen zeiden dat het land “tegen hen sprak.” Op de een of andere manier voelde ik dit ook. Het groet jou en het zegent jou en soms huil je zonder enige reden van vreugde. Wij hadden een duidelijke healing tijdens een van de meditaties en vele hadden persoonlijke spirituele ervaringen. Toen wij ermee klaar waren was het moeilijk om te vertrekken.

Dit was het dus; een eersteklas excursie in ons eigen land. Dit is iets waar velen van jullie om hebben gevraagd en dus gaan wij dit weer doen, en zelfs nog meer. Veel mensen weten helemaal niets over  Antelope Canyon. Maar als ik jullie een foto zou laten zien zouden jullie het direct herkennen. Het gaat de droom van een fotograaf te boven. Het is zo diepgaand dat je een nieuwe camera zou willen kopen om het op de gevoelige plaat vast te leggen. Ga het zien!

Kijk maar eens naar de foto’s van 2017

Take a look at the 2017 photos, and listen to the channelling from last year HERE.  Yes, it really is limited to 55 people, and as before, Kryon will channel all the way through. It’s a full year away, but now is the time to register if you are interested. This is a very intensive, and personal trip, and I’m really looking forward to returning to Monument Valley.  This time with YOU!

Zegeningen,