Familiebulletin: Kryon Maya Conferentie in het Hart van Compassie.

Speciale uitgave van het Familiebulletin:
Kryon Maya Conferentie in het Hart van Compassie.

 1 februari 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hallo Henk!

Ik was aan het tellen hoe vaak ik naar de Riviera Maya in Cancun ben geweest en ik denk dat de komende reis de zesde zal zijn. Ik denk dat ik hier het vaakst ben geweest van al mijn reizen. (Met uitzondering van Hawaii, natuurlijk) Wat brengt mij hier steeds weer naar deze verbazingwekkende plaats? Deze vraag is moeilijk te beantwoorden omdat er zooooveel dingen zijn!  

Allereerst: de geschiedenis en de energie zijn die van de Maya’s en die trekt mij aan als een magneet en dit geldt ook voor mijn speciale gast en presentator Gregg Braden!

De Maya’s zijn degenen die ons zoveel elegante profetieën hebben gebracht en informatie over de tijden die wij nu ervaren.

Als je nooit in Chichen Itza of Ek’Balam bent geweest zal je zeker houden van de verbazingwekkende, goed-bewaarde archeologie. Gregg Braden zal persoonlijk beschrijven wat jullie zien op deze historische plaatsen. Alleen dit al zal een onvergetelijke ervaring zijn. Dit is een van Gregg’s specialiteiten.

Ten tweede: De schoonheid van de kust van het gebied van Riviere Maya is ongelooflijk. Het heeft werkelijk enige kustgebieden die tot de mooiste behoren die ik ooit heb  gezien. Wisten jullie dat er honderden spectaculaire onderwatergrotten zijn die “Cenotes” worden genoemd die velen graag bezoeken? Dit deel van Mexico is veilig, prachtig, en het is een geliefde bestemming voor velen op de wereld.

Ten derde: Jullie zullen niet geloven waar wij verblijven. De Kryon-conferentie wordt gehouden op de gronden van een van de meest spectaculaire natuur- en culturele parken van dit halfrond. Je moet Xcarte echt zien om dit te begrijpen – heel wijds. Er zijn vele activiteiten, culturele manifestaties en waterplezier op kleine afstand van het hotel.

Zwemmen in ondergrondse rivieren die uit het hart van de Aarde komen. Kijk goed naar de bewoners van het Aviary, het Koraalrif-Aquarium en het vlinderpaviljoen, en zo gaat het maar door! Xcaret is een geweldig, all-in luxe resort. Ik ben daar vaak geweest.

Ten laatste: Kryon viert 30 jaar channeling! Om ons te helpen bij deze viering komen op deze conferentie: Gregg Braden, Dr. Todd Ovokaitys, Dr. Amber Wolf, Marilyn Harper, Monika Murany, Prageet Harris, Michelle Karen, Robert Coxon, Lillly Wong, Debrorah DeLisi, Shamir Ladhani, en, natuurlijk, KRYON.

Dit gaat heel leuk worden. Ik hoop dat jullie met ons mee zullen doen!

Zegeningen,