Familiebulletin Maart 2018

Familiebulletin Maart 2018

Lee Carroll / 16 maart 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

De dingen veranderen en de energie van het leven van alledag is daarop geen uitzondering. Uiteindelijk kunnen wij zeggen dat het potentieel waar Kryon al vele jaren over heeft gesproken nu feitelijk in het nieuws is!

Het lijkt erop dat voormalige oude en donkere paradigma’s van de manier waarop de dingen tientallen jaren lang hebben gewerkt, nu geraakt en opgewonden zijn.

Hebben jullie gemerkt dat oudere paradigma’s van politiek tussen twee landen gezien gaat worden en naar het licht gebracht worden?  Waarom werd er een land niet toegelaten bij de Olympische Winterspelen van dit jaar? Hoe lang duurde het om dit tot uitvoering te brengen? Wat gebeurt er met Noord-Korea?

Er is een opwaardering aan de gang en er is overal verandering, en het meeste hiervan is onverwacht en dit geeft aan dat er lijnen zijn getrokken aangaande integriteit, eerlijkheid en transparantie.

Op heel veel plaatsen brengen wij dingen aan/naar het licht die er altijd al waren – verborgen in het duister.

NU is er onverwachte verandering – niet langer meer op de bank blijven zitten – want het LICHT laat zich langzaamaan zien.

Het onverwachte is de manier waarop het werkt en zelfs enkele van de Kryon-channelings veranderen en worden meer tot he point en bevatten nieuwe en verfrissende energie.

Jullie kunnen luisteren naar de channeling listen to the March 4, Sunday Channelling “Instructing the Akash” in Phoenix Arizona).

Ik zou het heerlijk vinden als jullie regelmatige kijkers zouden zijn van mijn nieuwe TV show, Beginnings, op de 21ste van deze maand. Beginnings is een show die onderzoekt en onbekende achtergronden onthult en enkele van de beste presentators en leraren op de planeet werken eraan mee. Gefilmd in Los Angeles

probeer ik jullie ongeveer elke 60 dagen een nieuwe show te brengen. Jullie kunnen het live zien, of later op de video.

Deze keer hebben wij PRAGEET HARRIS en STARGATE. Hebben jullie hiervan gehoord? Zo niet, zal dit wel gaan gebeuren want hij en Stargate worden al heel snel extreem populair door de opmerkelijke energie die helemaal past bij de nieuwe paradigma’s op de planeet.

Want to see more?CLICK HERE.

Zegeningen voor jullie allemaal!