Family Bulletin Augustus 2019

Family Bulletin Augustus 2019

1 augustus 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Voor degenen die het nog niet weten: IJsland is een Noordse eilandnatie die vol is van dramatische landschappen met vulkanen, geisers, enorme gletsjers, hete bronnen en lavavelden. Voor vele mensen – inclusief ikzelf – is dit een ervaring die maar eens in je leven voorkomt en een reis die je “moet” doen. Iedereen die er is geweest vertelde mij dat het een ongelooflijke plaats is om naartoe te gaan.

Wij hebben dus besloten om daar naartoe te gaan….in de WINTER!

Als ik daar naartoe ga wil ik ervan verzekerd zijn dat ik een van de meest bekende dingen van IJsland zal zien….het Noorderlicht! In deze tijd van het jaar is dit bijna een zekerheid. Voor degenen die zelf in het hoge noorden wonen zijn de temperaturen niet veel anders dan tijdens een winter thuis. Voor mij….ik ga in Colorado een paar warme handschoenen etc. kopen. (Glimlach)

De gebieden waar wij excursies naartoe houden zijn fantastisch. Kijk op internet maar eens naar “het land van vuur en ijs” en zie de details van alle plaatsen en excursies. Mijn favorieten zijn “de Blauwe Lagune” en het Reynisfjara strand. Hey, ik kom uit Californië, wat verwachten jullie van mij?

Als je mee wilt, zet je dan schrap. Dit is een van de meest spectaculaire “GAIA”-gebeurtenissen die wij ooit hebben gehouden. Ik denk dat er niets vergeleken kan worden met de verbazingwekkende dingen die wij in IJsland zullen zien.

Natuurlijk zijn er tijdens deze reis, net als altijd, channelings van Kryon.

Doe met mij mee!