Family Bulletin Augustus 2019

Family Bulletin Augustus 2019

16 augustus 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur’

Groetjes, Henk!

Velen van jullie kennen Kahuna Kalei’iliahi, beter bekend als Kahuna Kalei. Zij maakt al jaren deel uit van het Kryon-team en is onze eigen Hawaiiaanse priesteres en bewaarster van de waarheden van de Lemuriaanse voorouders. Zij heeft een pure familiebloedlijn die aangeeft dat zij een sjamaan is betreffende de Hawaiiaanse tradities en zij is een gewaardeerd en permanent lid van de Kryon Groep.

Wij hebben haar gevraagd om onze Kryon-ceremonies en seminars over de hele wereld te openen. Van Moskou tot Paaseiland is zij degene die de traditionele fluit in de vier windrichtingen blaast om de voorouders te eren en het land te zegenen en degenen die voor ons waren eer te betonen.

Sinds 2012, in acht Pijnappelklier-koren opende zij de ceremonies zonder dat er nog maar een noot had geklonken. Nu heeft zij ons nodig.

Hier is een uittreksel van haar laatste nieuwsbrief van 28 juli:

Mijn dokter heeft mij verteld dat bij mij kanker is gediagnosticeerd. Ik ben heel voorzichtig met mijn woorden en ik heb graag dat jullie dit ook doen als jullie verder willen lezen. Ik gebruik de woorden “Ik heb” nooit en dus kunnen jullie zeggen dat Kahuna Kalei de diagnose kanker heeft gekregen….laten wij deze duisternis wegschijnen! Dit is feitelijk de reden dat ik jullie schrijf….jullie te vragen of jullie mij sterke energie willen sturen in de vorm van gebeden, ceremonies, lange-afstand-heling (wat niet echt lange afstand is) en al het andere dat jullie willen doen in naam der liefde.

Visualiseer mijn complete genezing en een teruggaan naar stralende gezondheid. Ik heb al meer dan genoeg suggesties gekregen omtrent tincturen en vele andere soorten geneeskracht en ook adviezen over onderliggende oorzaken. Als jullie je in hetzelfde werkveld bevinden als ik zijn jullie ook gezegend met het ontmoeten van vele diepgaande helers, allen met hun eigen unieke gereedschappen om mij te helpen. Waar ik dus echt om vraag is het sturen van de energie van liefde, welke vorm jullie daarvoor ook kiezen.

Ik zal het voelen en mij gezegend voelen.

We zijn met velen en klaar voor deze taak!

Kalei, wij houden van jou en wij waarderen jou! Zet je maar schrap voor alle helende energieën die naar jou toe zullen komen!

Zegeningen voor allen,