Family Bulletin Augustus

Family Bulletin Augustus 2018

Lee Carroll / 10 augustus 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Ik wil het kort even hebben over de manier waarop het overlijden van een vriend ons allemaal beïnvloedt.

In de laatste twee maanden heb ik drie vrienden verloren die ik echt graag mocht en waarvan ik wilde dat zij er “altijd” zouden zijn.

Kryon spreekt van een zeer compassievol systeem dat met transitie komt maar op het feitelijk punt van het verlies, en voor een tijdje daarna, is het een zeer emotionele tijd. Soms zijn er enkele zeer lege harten. Wat het bovennatuurlijke hiervan ook is, er is een tijd van rouw voor de achterblijvenden en proberen om het normale leven weer op te pakken. Dit zijn degenen waar wij energie naartoe kunnen sturen.

Een deel van mij wil altijd de echtgenoot of de kinderen geruststellen, maar ik bedenk mij dan dat het beter is om gewoon met hen te zitten en te huilen….. en dat is niet al teveel hulp!!!

Kryon heeft het over “splitsen van de ziel.” Hij vertelt ons dat wij de niet-lineaire ziel niet begrijpen. Dat doen wij ook niet! Hij spreekt van een verbazingwekkend compassievol systeem waarbij degenen die wij in het leven verliezen hun kostbare zielen splitsen en deze “zielsdelen” bij ons leven tot aan onze laatste ademtocht.

Wij doen hetzelfde bij onze geliefden en kinderen. Het is een zeer liefhebbende boodschap en een extreem moeilijk te begrijpen paradigma. Het brengt ook allerlei soorten vragen met zich mee over niet-lineaire dingen.

Kryon zegt ons,

“Hoe groot denken jullie dat God is? Jullie vragen tonen de beperkingen van jullie bewustzijn. De concepten van liefde en compassie van de een naar de ander gaan verder dan het begripsvermogen van de mens.

Jullie ziel is een onderdeel van een universeel liefdessysteem. Zeg mij: als jullie van iemand houden, willen jullie dit dan uitleggen? Zouden jullie dit kunnen? Nee!!!

Als ik jullie dus vertel dat deze liefde – twee kanten op – na de dood gewoon doorgaat, probeer ik niet om dit uit te leggen

Liefde is een unieke levensenergie van zichzelf en het heeft jullie begrip niet nodig om zich te kunnen versterken, jullie overal te volgen en vrede te brengen waar dit nodig is. Jullie zijn nooit alleen.”

Ik begrijp dat er veel meer te weten en te ervaren is. Ondertussen zeg ik tegen Tupe, en Fred, en Jack: Ik mis jullie en ik zal mij altijd de God binnenin jullie herinneren.

Moge ieder die dit leest ook de viering voelen die wij allemaal voor elkaar hebben, nu, en ook verder dan nu.

Zegeningen,