Family Bulletin Februari 2019

Family Bulletin Februari 2019

Lee Carroll / 14 februari 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Hier zijn wij dan alweer in februari en met deze 30e Kryon-verjaardag ben ik verbaasd om zoveel gechannelde bekrachtigingen te ontvangen. Het lijkt er wel op dat zij in golven komen. Eerst de bevestiging van de “komende kou” en nu magnetisme!

Toen Kryon in 1989 kwam duurde het vier jaar voordat ik voor publiek ging channelen. In 1993 kwam het eerste boek uit – De Eindtijden” en Kryon-boek twee “Denk niet als een mens” volgde in 1994.

In deze boeken begon Kryon de zin ”Kryon van de magnetische dienst” te gebruiken. Dit is in feite grappig, maar zo werd het mij doorgegeven!

Het draaide erop uit dat deze naam zeer spiritueel is nu wij volledig begrijpen dat het magnetisch raster van de Aarde fysiek reageert op het massabewustzijn. Het werd bewezen door metingen van satellieten die uitwezen dat het raster wordt beïnvloed als er een grote gebeurtenis is op Aarde die miljoenen mensen beïnvloedt waardoor het magnetisch raster schommelde!

Toen kwam 2012 met de opwaardering (zoals voorspeld door de Maya’s) Al die tijd vertelde Kryon ons: “Ik ben hier om het magnetisch raster van de Aarde te verplaatsen om een komende hogere evolutie van het bewustzijn van de planeet mogelijk te maken.” Hij vertelde ons in de eerste channeling: “Het magnetisch raster van de Aarde gaat in de komende tien jaar meer bewegen dan in de laatste honderd jaar!”

Toen begonnen wij de effecten hiervan te zien. Walvissen strandden (zij navigeerden met magnetisme) en start- en landingsbaannummers werden her-genummerd en overgeschilderd. (Zij zijn kompas-gericht) Toch duurde het tot 2019 voordat dit gemeten, bevestigd en gepubliceerd werd door de wetenschap.

Ik wilde jullie de bevestiging laten lezen van hetgeen Kryon ons vele jaren geleden vertelde. Hier is de link: “Magnetic North Just Changed,”  Interessant genoeg gaat het artikel verder door ons te vertellen dat dit niet nieuw is – het versnelde zijn tempo vlak nadat Kryon hier aankwam!

“Rond 1950 schommelde de magnetische Noordpool elke dag minder dan 300 meter wat elk jaar opliep met minder dan 12 kilometer per jaar. Maar in de negentiger jaren ging dit veranderen. In de eerste jaren daarvan schommelde het magnetische noorden zo’n 53 kilometer per jaar.

Ik wil mijn waardering uitspreken over wat Kryon heeft onthuld en wat de wetenschap nu heeft bewezen waarheid te zijn.

Ik blijf ook al jullie liefde en steun waarderen in deze veranderende tijden.

Zegeningen,