Family Bulletin Februari 2020

Family Bulletin Februari 2020

Lee Carroll / 8 februari 2020

Groetjes, Henk,

Als ik Kryon channel zijn er vele dingen die mij esoterisch worden gebracht en die niet woordelijk worden uitgesproken en soms maakt dit de boodschap incompleet.

Dit gebeurt met name als er details zijn die eerder gevoeld worden dan uitgesproken worden. Dit is vaak gebeurd als Kryon spreekt over de details van dingen “in het veld” en ook bij details over de komende uitvindingen.

De Kryon-channeling die onlangs in Phoenix werd gegeven: “De Opwaardering 2020, deel 2” sprak met name over het bereiken van bescherming van de gebieden in Australië waar de enorme branden jaar na jaar steeds weer blijven terugkomen. Vooral voor degenen die hun inkomen moeten halen uit veeteelt en schapenteelt (Kryon noemt hen “ranches” voor een beter begrip van de Amerikanen) en ook voor degenen die land- en tuinbouw bedrijven of pluimvee houden.

Kryon’s woorden waren voor degenen die terug zullen gaan en weer gaan opbouwen ondanks dat de branden een jaarlijks terugkerende gebeurtenis kunnen zijn. Het is zeer Australisch om tegen alle moeilijke situaties in te gaan en een puzzel uit te werken die zwaar is.

Het aanhalen van een “waterbassin” was een indicatie dat er meer water in NSW is dan tot nu toe is ontdekt. Het water in Queensland is duidelijk, maar Kryon zegt dat er meer is dan men weet. Ik zag ook heel duidelijk gigantische pijplijnen voor mij, terwijl ik channelde.

De beelden voor de verbrande gebieden in NSW waren “veel van hetzelfde” Dit komt van Kryon die zegt dat dit allemaal onderdeel uitmaakt van een klimaatverandering die niet zal weggaan. Misschien is het dus tijd voor enkele paradigma-opwaarderingen, inclusief het brengen van het water van de “oceaan onder het land” naar plaatsen waar dit benodigd is. Kryon zegt: “Er is daar meer water dan iedereen zich kan voorstellen!”

Wij houden van de Australiërs en waarderen hen en wij zien hen worstelen met deze puzzel op een manier waarbij er elk jaar steeds minder angst is en er grootse ideeën en uitvindingen aan zitten te komen.

Laten wij de veerkracht van de mensheid en die van Gaia, nooit onderschatten

Zegeningen,

Lee Carroll