Family Bulletin Januari 2019  Doe mee met Kryon’s Kauai Avontuur!  

Family Bulletin Januari 2019 
Doe mee met Kryon’s Kauai Avontuur!  

Lee Carroll / 17 januari 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Aloha Henk!

Het is tijd om terug te gaan naar Hawaii voor alweer een Kryon-avontuur en ik wil iets zeer persoonlijks met jou delen. Deze door de jaren heen geregelde excursies naar Hawaii zijn voor MIJ! Ik ging er voor het eerst heen toen ik veertien jaar oud was met de ss Lurline! Dit schip werd in 1931 gebouwd (gaap) maar dat is niet het jaar waarin ik er naartoe ging. (voor het geval jij gaat rekenen)

Toen wij aanmeerden in Honoloeloe bij de beroemde Alowa Tower (die is er nog steeds voor cruiseschepen) zag ik de heuvels en de regenbogen en liepen de tranen over mijn wangen. Ik was met mijn oudere zus Shirley en zij vertelde mij later dat de tranen die zij zag met mijn beginnende pubertijd te maken had, samen met de typische symptomen daarvan. Maar op de een of andere manier wist ik, zelfs op deze leeftijd, wel beter. Er was iets veel krachtigers aan de hand.

Bijna 50 jaar later gleed het schip tegen zonsondergang zachtjes in de haven van Nawiliwili harbor (Kauai). Ik zat alleen op de boeg van het schip. Ik was even ontsnapt aan de groep Kryon-reizigers en -collega’s en luisterde naar de stilte van de zee terwijl het schip de oever naderde. De altijd aanwezige zachte wind blies door de bomen op het strand terwijl wij zachtjes en voorzichtig voorbij gingen aan de schijnbaar zeer heilige gedeelten van de kust.

Nogmaals, ik was overweldigd door emoties en voelde dat ik ergens in een droom was. De schoonheid en de zoetheid waren gewoon overweldigend. Alles gloeide rood en oranje op door de ondergaande zon en het leek op een surrealistisch schilderij dat nog steeds aanwezig was in de diepten van mijn Oude herinneringen. Ik was hier eerder geweest – precies hier – in een kano. Ik wist het.

Nu weten jullie het. Deze magische plaats die Hawaii wordt genoemd, en het “Tuineiland Kauai, zijn mijn Lemurische Thuis.

Ik moet vaak teruggaan en ik zal het beste avontuur voor jullie allemaal scheppen om jullie in staat te stellen het potentieel te voelen van wat er hier gebeurde. Hoeveel van jullie hebben je “oorspronkelijke Akasha” op dit eiland? Jullie zouden verrast kunnen zijn. (ik denk dat dit bij velen het geval is.)

Vandaag is het een veel moderner tijd, maar voor elke reis naar Hawaii plannen wij zorgvuldig de excursiedagen naar de krachtige erfenis van de heilige plaatsen van de cultuur van dit eiland, het esoterische van Lemurie. (inclusief de Hindoetempel – waar Guru Deva de “Lemurische Rollen” schreef, doorspekt met channelings van Kryon.

 Misschien hebben wij wel een “verhalennacht” en ik kan jullie alles vertellen over Makua, my profound Hawaiian mentor.

Dit avontuur is altijd mijn favoriet. Maar nogmaals, ik houd ervan om op te scheppen over mijn thuis. Oh – tussen twee haakjes – na 50 bezoeken ben ik gestopt met tellen hoe vaak ik ben teruggekeerd.

Doe met ons mee met alweer een verbazingwekkend avontuur op het tuin-eiland Kauai.

Zegeningen,