Family Bulletin Januari 2019 Globale Opwarming of Mini IJstijd?

Family Bulletin Januari 2019
Globale Opwarming of Mini IJstijd?

Lee Carroll / 31 januari 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

 Groetjes, Henk!

Hopelijk zijn velen van jullie op het Noordelijk Halfrond in staat om warm te blijven! Mijn land ziet nu het begin van de weersveranderingen die zich steeds weer voordoen. Dit “absurd koude weer dat nooit eerder werd gezien” hebben wij nu. (CNN)

De meest controversiële boodschap van Kryon blijft die over de weersverandering. Al meer dan tien jaar heeft hij verteld dat “de kou eraan komt!” Het meest controversiële is dat deze informatie dwars tegen het verhaal van de globale opwarming ingaat”. Kryon is een “milieu-man” en heeft ons vaak verteld dat wij de luchtverontreiniging tegen moeten gaan omdat wij onszelf doden. Hij vertelt ons ook dat de planeet zal overleven….met of zonder ons.

ASHEVILLE, NC – 2008: “Jullie zitten in een watercyclus die diepgaand is samengesteld om een mini-ijstijd te scheppen. Dit kan voor jullie vreemd lijken dat het eerst heet wordt voordat het koud gaat worden, maar als jullie naar jullie geologie willen kijken zullen jullie bemerken dat precies hetzelfde al eerder is gebeurd.”

Kryon heeft ons ook verteld dat wat er nu gebeurt terwijl de mensen hier zijn, eerder is gebeurd terwijl er geen mensen waren. Het is een cyclus van het weer die wij NIET hebben veroorzaakt en die de planeet al vele malen eerder heeft gezien. Dit is verbonden met de kosmos en de voorbeelden uit de ijskorst laten deze cyclus ook duidelijk zien.

Klimatologie is als economie – maar weinig mensen zullen het hiermee eens zijn. Maar Kryon heeft ons ook dit verteld: “Jullie hebben geen tijd om te argumenteren. Uiteindelijk zal de zaak zichzelf oplossen als jullie gewoon uit het raam kijken.” De hele reden voor de boodschap van Kryon over de komende kou is dat ons elektriciteitsnet zal falen en dat velen dit misschien niet overleven.

Het netwerk is niet ontworpen om de warmte op te wekken die wij nodig hebben bij de temperaturen die eraan komen. Voor aanpassing hebben wij niet voldoende tijd. In plaats daarvan beveelt Kryon de elektriciteitsindustrie aan om gebruik te maken van de nieuwe uitvindingen voor het produceren van elektriciteit die er al zijn, beschikbaar zijn, maar nog niet snel genoeg worden ontwikkeld.

Deze uitvindingen stellen individuele huizen en buurten in staat om hun eigen stroom, los van het netwerk, te produceren. Kryon’s interesse is niet gestoeld op politieke basis maar is compassievol. Hij waarschuwt ons om deze veranderingen nu door te voeren om duizenden levens te redden.

Wat kunnen wij hier allemaal mee doen? Heb sterke visualisaties van een industrie met deze nieuwe technologie!

Ik denk dat als er genoeg van ons bewust zijn van wat er “buiten ons is” er zich synchroniciteiten voor zullen doen en dat ons bewustzijn de overhand zal hebben. Dit is altijd de boodschap van Kryon geweest.

Kijk naar wat er al gebeurt en hoe de samenleving gaat ontwaken voor alle ongepaste zaken die er altijd al zijn geweest. Het is nu tijd om hetzelfde te laten gebeuren met de technologie van de oude energie.

Wij kunnen het!!!

Ga lekker liggen en blijf warm,