Family Bulletin Januari 2019

Family Bulletin Januari 2019

Lee Carroll / 4 januari 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Ik heb nooit van goede voornemens aan het begin van het jaar gehouden omdat ik van mijzelf weet dat zij maar korte tijd standhielden (meestal maar tot het einde van de eerste week van het jaar). Toch is 2019 begonnen en dit vraagt om iets speciaals te zeggen of te doen.

Laten wij eens esoterisch zijn: de vier cijfers van 2019 in de Tibetaanse Numerologie opgeteld geven het getal 12 en is dan een drie. Laten wij die laatste drie eens nemen en daarmee werken.

Men zou dus kunnen zeggen dat dit betekent dat 2019 een “katalytisch” jaar zal zijn. Wat is dit? Een katalysator wordt vaak gezien als “iets dat verandering veroorzaakt.”

Verwacht dus enkele dramatische gebeurtenissen die kunnen veranderen wat velen vanaf nu ook zullen doen. Dit geldt voor ons persoonlijk, ons land en ook de wereld in het algemeen. Als ik het goed heb kunnen er enkele ongehoord unieke dingen gebeuren die onze manier van denken en handelen kunnen veranderen.

Dit soort gebeurtenissen laat zich vaak op vele manieren zien en onthullingen zijn daar een van. Er kan dramatisch, verrassend nieuws zijn over instituten die wij voorheen vertrouwden en ook onthullingen over industrie, politiek en/of zelfs individuen waarvan wij dachten dat wij hen kenden.

Onnodig te zeggen dat sommige van deze dingen zelfs regeringen in de toekomst kunnen veranderen, net als onze producten of zelfs hele industrieën. Dus….. zet je maar schrap!

Kryon heeft altijd aangegeven dat het tijd is voor het licht om de duisternis te onthullen die er altijd is geweest maar dat nu gewoonweg niet meer aanvaardbaar is.

Nieuwjaarswensen voor iedereen!

Lee Carroll