Family Bulletin Januari 2020:

Family Bulletin Januari 2020

Lee Carroll / 16 januari 2020
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het activeren van je innerlijk aangeboren gaven is de sleutel

Groetjes allemaal,

Als jullie al langere tijd luisteren naar Kryon of bij onze workshops of retraites zijn geweest, is de kans groot dat jullie de naam Marilyn Harper herkennen, de stem

van Adironnda, het wezen dat door haar spreekt vanuit de 17e dimensie en die elk weekend vlak naast mij zit.

Marilyn en haar zakenpartner Joeaux Robey, hebben sinds 2015 de Aarde bereisd met het Kryon-team. Een paar jaar geleden stelde ik Marilyn voor dat zij zou gaan beginnen met het onderwijzen over intuïtie en het doen ontwaken van wat Kryon de innerlijk aangeboren gaven noemt. Al meer dan een jaar hebben zij dit elk weekend gedaan. Zij noemen dit een “Plurkshop, een samentrekking van Play & Workshop.

Zij brengen de leringen van Kryon naar een hoger niveau en geven jullie specifieke manieren om de innerlijke wijsheid die jullie hebben, te activeren. Door de tijd heen zijn hun leringen uitgebreid en vertellen zij ook over de manier waarop jullie je doel kunnen vinden en te leven in de kwantumruimte en het leven van je dromen te manifesteren. Voor het jaar 2020 heeft hun Plurkshop een nieuwe naam: “Alles is mogelijk!”

Joeaux en Marilyn hebben een methode ontwikkeld die echt plezierig is en makkelijk te leren door zeer specifieke oefeningen die jullie met je mee kunnen nemen en die als model voor anderen kunnen werken. Zij zijn meesters in het eenvoudig voorstellen van moeilijke concepten om dagelijkse gewoonten te veranderen en jullie te helpen om dit voor elkaar te krijgen. Hun doel is dat jullie deze informatie diep in je cellen kunnen opnemen en dit dan aan anderen te leren zodat wij samen de planeet kunnen optillen.

Kunnen jullie je voorstellen hoe het massabewustzijn dan zou kunnen zijn?

Ik nodig jullie van harte uit om een van hun plurkshops bij te wonen.

Blessings,