Family Bulletin Juli 2018

Family Bulletin Juli 2018

Lee Carroll / 13 juli 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Velen van jullie weten dat ik onlangs terugkwam van een spectaculaire conferentie in Canada. De Wetenschap en Spiritualiteit Conferentie was groots, echt groots. Onze uiteenzettingen werden zeer veel gezocht na de sprekers van de dag en de meer dan 1.000 aanwezigen waren blij om bij dit uitverkochte evenement aanwezig te zijn en van deze grootse leraren te kunnen leren!

Ik kreeg ook de kans om een presentatie van een hele dag te houden over het nieuwe Lemuriaanse Wiel van Lering op deze conferentie. Voor het eerst was ik in staat om deze speciale informatie te delen. Er werd mij in deze channeling zoveel gegeven over deze diepgaande lering die wij aan het ontwikkelen zijn naar een tweedaagse workshop zodat mensen dit compleet in zich op kunnen nemen. Het is echt prachtig! De eerste volledige Lemuriaanse Wiel van Lering-workshop zal gehouden worden in Syracuse, NY on July 28-29 en zal gevolgd worden door een Lemuriaanse Godinnen-workshop, op maandag, die ontwikkeld is door Dr Amber Wolf als aanvulling op de informatie in mijn workshop.

Een van de hoogtepunten van de conferentie was de verbazingwekkende “Vader van de Epigenetica” en grappige figuur, DR. BRUCE LIPTON. Hij heeft niet alleen diepgaande leringen die baanbrekender zijn dan elk standaardmodel over leringen over cellen, maar hij is echt DE autoriteit! De bijna onbeperkte verhalen die hij over zijn verleden heeft zijn fascinerend en grappig! En dus vroeg ik hem om in mijn komende aflevering van mijn  TV Show, “Beginnings” op 23 AUGUSTUS te komen!

Dit zal een zeer populaire uitzending worden en wij hebben de capaciteit van de studio in Valencia, Californië verdubbeld om er meer live publiek bij te kunnen hebben. Als je mee wilt doen CLICK HERE. Als je het mist, geen zorgen…..kijk gewoon naar de video!

Ik ben jullie allen heel dankbaar!

Lee Carroll