Family Bulletin Juli 2019

Family Bulletin Juli 2019

17 juli 2019 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 

Ik heb expres even gewacht met dit bulletin tot midden juli omdat ik wilde wachten en bij wilde komen van de verbazingwekkende ervaring die wij hadden bij Mount Shasta.

Soms horen wij over mensen die een “bergtop-ervaring” hebben gehad en dat is een ervaring – een persoonlijke openbaring – of een emotionele weerspiegeling als je op de top van een berg staat.

Wij hadden ook zo’n voorbeeld want zitten aan de voet en staren naar de berg gaf velen dezelfde ervaring, en meer.

Er werd ons verteld dat het Shasta-idee een kort maar hevig plan was, maar samen met Elan Cohen van Shaloha productions, besloten wij om drie complete seminars te hebben aan de voet van Mount Shasta die de volle twaalf dagen zouden duren. Tussen de pittoreske en eigenaardige stadjes van Mount Shasta en McCloud waren dit intensieve channeling-seminars met vele gast-channelaars en ook een tweedaagse Lemurische-Wiel-van Lering-workshop.

Hoe compleet de presentatie van deze seminars ook was, de berg en de omgeving waren de echte sterren. Al jarenlang heeft Mount Shasta op de “energiekaart” van speciale esoterische plaatsen op de planeet gestaan. Mount Shasta heeft het aanzien van een van de meest geheiligde bergen ter wereld. Het wordt gezien als een mogelijk inheems Amerikaans cultureel werelderfgoed en staat op de Nationale lijst van historische plaatsen. Hij was meer dan 7.000 jaar geleden al heilig voor de omwonenden en het was verboden om de berg te beklimmen.

Volgens Kryon en vele metafysische schrijvers bevat Mount Shasta enkele van de originele wezens van de sterren die deel uitmaakten van ons prachtig en geheiligd scheppingsverhaal.

Zelfs toeristen die helemaal geen metafysische interesses hebben worden soms opgenomen in de grootsheid en de energie van deze zeer innemende berg. Velen zeggen dat er op de flanken constante activiteit is  en dat er ’s nacht lichten worden gezien bij onbereikbare plaatsen. Het is een mystieke plaats die duidelijk heeft gesproken tegen degenen die daarvoor openstaan

Elke morgen werden wij gewekt door het uitzicht op grote indrukwekkende bomen en kristalheldere meren. De geluiden van de altijd aanwezige vogels en het zien van kleine dieren en soms herten waren er ook. Het rijden naar onze ontmoetingsplaatsen gaf ons verbazingwekkende uitzichten op de steeds veranderende wereld als wij keken naar wolkenformaties rondom de berg die traditioneel zijn voor deze omgeving. Natuurlijk waren zonsopgang en zonsondergang spectaculair!

Tijdens elke channeling-sessie voelden wij dat er over ons werd “gewaakt” door deze heilige energie van de berg en dit beïnvloedde ons allemaal. De gehele staf voelde dat dit bijna magisch was en iets dat wij ons ons hele leven zullen herinneren. De channelings bij de berg Shasta waren van een verhoogd gehalte.

Vele aanwezigen zaten daar en aten hun lunch alleen terwijl zij “keken” naar de berg en alle liefde ervoeren die daarvan uit leek te stromen. Onnodig te zeggen dat deze ervaring verder ging dan alles wat wij hadden verwacht omdat de berg onze lesstof op een hoger niveau bracht, hetgeen ons allemaal heeft geraakt. Deze diepgaande ervaring zal ons altijd bijblijven.

Ja, wij zullen dit weer doen. Wij moeten wel. Voor wat mij betreft? Ik zit nog steeds bij te komen van mijn persoonlijke “bergtop-ervaring!”

Zegeningen voor iedereen.

Lee Carroll