Family bulletin – Juni 2018

Family bulletin – Juni 2018

Lee Carroll
6 juni 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Ik ben zojuist teruggekomen van onze spectaculaire 35-daagse reis door Europa en het is heerlijk om weer thuis te zijn (voor even tenminste). Wij hadden 35 channelings in drie landen en zij staan allemaal op het Free Audio deel van onze website.

Dank voor al jullie steun tijdens deze ontzagwekkende trip. Ik voelde echt de energie van zo vele mensen die ons onderweg Licht gaven. Ik denk ook dat dit verantwoordelijk was voor iets geweldigs: Perfect weer IN ENGELAND …. weken lang!!! Wij hadden al onze regenspullen meegenomen en…. niet een keer gebruikt! Kijk maar naar de foto’s op de audio-bladzijde en jullie zullen het zien: perfect zonnig weer. Het was verbazingwekkend.

Morgen hebben wij een LIVE STREAMING Q&A (vraag en antwoord) in Los Ageles. In Los Angeles worden de “Beginnings-shows” gefilmd maar deze keer ben ik het alleen die vragen van velen van jullie beantwoord.

Wij hebben ditmaal meer dan 150 vragen en wij hebben hen gegroepeerd in onderwerpen. Ik zal er zoveel mogelijk beantwoorden in de twee uur tijd die wij hebben, plus een live channeling!

Wij hebben altijd live publiek en deze shows zijn altijd leuk en informatief.

Als jullie in de buurt zijn van Valencia, Californië, kom dan eens lang!

Lee Carroll