Family Bulletin Juni 2019

Family Bulletin Juni 2019

Lee Carroll /6 juni 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Deze maand wil ik een lid eren van het oorspronkelijke Kryon-team waarnaar velen hebben gevraagd. Peggy Phoenix Dubro is de oprichter en beheerder van de EMF Balanstechniek, een systeem betreffende de menselijke energie die wereldwijd wordt toegepast. Wat de meeste mensen niet weten is dat zij het eerste teamlid was dat meeging met de reizen van Kryon in 1997. Het waren Jan Tober, Peggy Dubro en ik die naar Australië gingen – mij eerste reis overzee! Sinds die reis heeft zij met ons de wereld bereisd – tot zij daarmee een paar jaar geleden stopte. Wat is er gebeurd? Waarom stopte zij? Geeft zij nog steeds les? Waar is zij? Het is een diepgaand verhaal van moed en overwinnen, en ja, zij is er nog steeds!

Dingen kunnen op slag omkeren, zoals men zegt, en een aantal jaren geleden kreeg Peggy’s man, Steve, grote medische problemen. Dit werd steeds erger totdat werd verwacht dat hij zou gaan overlijden. Toch bleef hij leven (Hiep hoi) door de ongelooflijke zorg van Peggy en anderen om hem heen en hij is er vandaag nog steeds. (tegen alles in!)

Toch was zij hier dag en nacht mee bezig en Peggy moest direct haar reizen tot nul beperken en thuisblijven in Sedona, Arizona. Zelfs tot op vandaag gaat zij door met hem te verzorgen en is zij vrijwillig gestopt met reizen.

Toen begon zij met “Channelen van de Wijsheid van het Goddelijke Vrouwelijke” en vele online webinars en prachtige privé readings. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat (en soms nog verder) is zij op om haar man te verzorgen en zit zij in haar thuiskantoor waar zij via de computer in contact is met de wereld om haar heen. Haar werk heeft zich ontwikkeld en breidde zich steeds meer uit, maar de ruimte waarin zij dit doet is heel klein. Jullie kunnen hier zien wat zij aanbiedt see what she offers HERE.

Nog iets….in december 2018 heeft zij een wervel gebroken tijdens een oefening die leidde tot een struikeling over een tapijt – en later tot een gedeeltelijke vervanging van een heup in mei. Als jullie het hele verhaal willen kennen kunnen jullie dit hier zien view itHERE.  Zij noemt deze ervaring “Openbreken” want haar hele wezen staat open voor nieuwe dingen.

Als jullie haar op het podium hebben gezien weten jullie dat zij werkelijk straalt van innerlijke vreugde. Als jullie haar online zien, dan zien jullie hetzelfde. Als zij in moeilijkheden zit straalt zij nog wat meer. Dit is This is Peggy Phoenix Dubro. Zij is een echte Feniks En zij leeft werkelijk volgens hetgeen zij zelf onderwijst. Zij is nog steeds bij ons en heel actief in het delen van haar werk.

Peggy, wij houden allemaal van jou!

Zegeningen voor allemaal!