Family Bulletin  Maart 2019

Family Bulletin  Maart 2019

2 maart 2019  /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Het is alweer maart en Kryon vertelt ons dat het een zeer belangrijk jaar gaat worden. Wij gaan ook een toename zien van mensen die aan onze seminars meedoen.

De meesten van jullie merken waarschijnlijk dat vele lichtwerkers alleen nog maar online gaan om op dit gebied te leren. Ik denk echt dat dit voor ons allemaal onvermijdelijk is omdat social media krachtig is en makkelijk bereikbaar. Het staat ook een verbinding toe met vele mensen tegelijk. Toch blijft het reizen van stad naar stad voor mij mijn basiswerk om daarmee zoveel mogelijk mensen de boodschappen te kunnen brengen. Ik vermijd daarbij het internet af en toe, ook al lijkt dit de toekomst te zijn.

Dit komt voor mij vanwege hetgeen Kryon mij heeft verteld: “OUDE ZIELEN HEBBEN HET NODIG OM ELKAAR TE ZIEN EN IN PERSOON TE ONTMOETEN. ER IS EEN SAMENSTROMEN VAN ENERGIE DAT GEWOONWEG NIET BEREIKT KAN WORDEN BIJ EEN ONTMOETING OP HET INTERNET!” In dit belangrijke jaar denk ik dat het inderdaad nodig is om samen te komen en elkaar te omhelzen, te lachen en met elkaar te spreken. Dit is altijd mijn manier geweest maar in dit jaar lijkt dit nog belangrijker dan anders!

Wij zien een toename van bezoekers die complete nieuw zijn voor het bovennatuurlijke en voor Kryon in het algemeen. Ongeveer 30% van onze aanwezigen zijn nieuwkomers voor wat Kryon betreft. Dit is zeer ongewoon en diepgaand.

Er lijkt een soort ontwaken te zijn voor het idee dat het nodig is om verfrissend naar de oude manieren te kijken en dat de veranderingen zeer belangrijk en praktisch zijn.

Praktisch is het sleutelwoord want het bovennatuurlijke was altijd de studie van het esoterische door een oudere generatie die niet veel anders te doen had. (Glimlach)

Uiteindelijk dacht ik dit dertig jaar geleden ook. Vandaag laat het toegenomen aantal bezoekers in de vele steden die ik elk jaar bezoek mij iets zien:  Er hebben steeds meer mensen interesse! Er komen jonge mensen. Dit betekent dat het beter toepasbaar is in het leven en dat velen uit zichzelf ontwaken. Er zijn jonge moeders, er komen meer mannen en de intellectuelen komen ook en stellen vragen.

Alles bijeen is dit een uitleg aan jullie waarom ik nog steeds reis en ik ben opgewonden om de veranderingen in mensen te zien waarover Kryon ons vertelde dat dit na 2012 zou gaan gebeuren.

Er zijn steeds meer aanwijzingen dat onze planeet omhoog begint te gaan.

Zegeningen,

Lee Carrol