Family bulletin Maart 2020

Family bulletin Maart 2020

Lee Carroll /4 maart 2020
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Hallo allemaal. Het onderwerp van de dag lijkt het Coronavirus te zijn. Kryon heeft hier helemaal niet over gesproken en dit zegt op zichzelf heel veel.

Kryon heeft het over Aarde-veranderingen, de Opwaardering en de veranderingen in het bewustzijn dat wij hebben. Maar bijna exclusief heeft Kryon niet gesproken over de dingen die wij scheppen. Het is onze vrije keuze als mensheid om te kiezen wat wij willen en daarvan wel of niet te leren.

Toch vertelt het feit dat Kryon ook niet openlijk in een channeling hierover heeft gesproken mij iets. Hij sprak niet over de nucleaire ramp in Japan die een aardbeving veroorzaakte. Hij heeft ons al vele malen verteld dat de echte elektriciteitsbron de duw- en trekbeweging van het magnetisme zal worden. (Kryon noemde een kernreactor “de duurste en gevaarlijkste stoommachine van de wereld.” Japan is gestopt met het bouwen hiervan). Wij zijn aan het leren!

Omdat Kryon hierover zwijgt en door hetgeen ik in het Veld heb bespeurd, wil ik het over dit virus hebben.

Kryon heeft mij enkele inzichten gegeven (zoals dit altijd het geval is) en ik denk dat de geschiedenis ons uiteindelijk zal laten zien dat – wat welke regering ook ons vertelt – jullie uiteindelijk zullen weten dat dit virus, hoofdzakelijk van vleermuizen, werd bestudeerd in een Chinees laboratorium en dat dit onopzettelijk naar buiten kwam.

 Nu zien wij de resultaten hiervan. De aantallen zijn hartverscheurend en de verhalen zijn typisch die van een regering in angst en ontkenning. Wij zullen in de loop der tijd een grotere waarheid kennen.

Ik wil jullie nu een aantal virusgetallen geven die jullie misschien niet allemaal bij elkaar hebben gezien. Er is veel op angst gebaseerd nieuws dat alles negatief lijkt te maken en erger dan het is. Dit maakt het voor lichtwerkers vaak moeilijk om in balans te blijven en licht uit te sturen zoals ons is verteld dat wij dit kunnen doen.

Vandaag, 2 maart, zijn er wereldwijd meer dan 86.000 gevallen en 80.000 hiervan bevinden zich in China! Nog eens 1.000 gevallen komen van een uitbraak op een cruiseschip. De andere 5.000 of zo, zijn verspreid over 65 landen. De Verenigde Staten hebben er 84 met twee doden op het moment van dit schrijven.

De Chinezen hebben werkelijk het leeuwendeel hiervan en onze harten gaan naar hen uit. Er zijn wereldwijd al meer dan 2.941 doden door dit virus en daarvan alleen al in China: 2.835. De andere 106 werden in andere plaatsen op de wereld opgetekend. China heeft op dit moment dus behoefte aan onze compassievolle actie en helende lichtenergie. Ik kan mij de zorgen daar goed voorstellen.

Als je een lijst ziet van het aantal gevallen zijn de resterende lage aantallen verspreid over 65 landen. Nogmaals, ik denk dat hier meer aan de hand is dan het lijkt. Meer dan ooit beginnen mensen een luidere stem te hebben – zelfs in landen met moeilijke politieke systemen – dan ooit tevoren. Als daar een verborgen waarheid is zullen wij die vroeger of later kennen.

Intussen ben ik nog steeds op reis en kijk ernaar uit om over ongeveer een week op IJsland te zijn. Ik werd bemoedigd door de laboratoria die ons vertellen dat de virus-kuur bekend is en wordt getest. Wij zijn door de varkenspest, SARS, gegaan en zullen ook hier doorheen komen.

Stuur alsjeblieft liefde, compassie en helingsenergie naar de getroffenen en degenen die een geliefde zijn kwijtgeraakt.

Kijk dan later naar wat het echte effect wat dit voor de planeet kan zijn, dat niets van doen heeft met ziekte, maar alles te maken heeft met een zich ontwikkelend bewustzijn en transparantie.

Zegeningen voor jullie allemaal!