Family Bulletin November 2019

November 2019

Lee Carroll / 9 november 2019
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Prettig november! Als je dit leest zal ik weer in Zuid Amerika zijn om naar vier landen te gaan met verschillende leringen en seminars.

Argentinië is altijd prettig en wij hebben daar een grote familie lichtwerkers! Wij gaan dit keer ook naar Uruguay. Waar ligt Uruguay? Het ligt dichtbij Argentinië (een oversteek met de pont) en het heeft ongeveer dezelfde grootte als North Carolina. Wij zijn hier al een tijdje niet meer geweest en ik kijk ernaar uit om mij weer met dit land en zijn mensen te verbinden.

Mexico City staat ook al een tijdje op ons lijst om weer te bezoeken – wij zijn er sinds 2007 niet meer geweest. Wij gaan nu met een groter team en weten zeker dat het een grootse bijeenkomst zal worden.

Daarna gaan wij naar Peru. Een magische plaats met veel bovennatuurlijke activiteiten. Deze keer reizen wij met sjamaan en Andes-priester Nicolas Pauccar. Hoewel ik tot nu toe al vijf keer in Macho Picchu ben geweest kijk ik ernaar uit om dit met Nicolas te doen. Ik houd ervan om aan de voeten te zitten van inheemse meesters die zeer veel kennis hebben en ik zuig dit allemaal op!

OUR STORE IS BACK! ONZE WINKEL IS TERUG! Zeer veel dank aan jullie, Jerry en Chris Miner omdat jullie deze uitdaging op je hebben genomen. Wij zijn nu allemaal toegerust met nieuwe en verbeterde systemen en wij hebben professioneel personeel dat werkt bij online winkels om hun brood te verdienen. Let op: er is een nieuw contact- infonummer on the website om hen te bereiken, in het geval dat jullie nog oude nummers hebben.

DE KRYON ORAKELKAARTEN ZIJN ER! Het duurde meer dan een jaar om dit kwaliteitsproduct samen te stellen en wij hebben hard gewerkt om hen voor de feestdagen beschikbaar te krijgen omdat wij geloven dat deze 44-delige set een prachtig kerstgeschenk is!

Ik wil Monika Muranyi persoonlijk bedanken omdat zij mij ertoe bracht om dit te laten gebeuren en ook voor het gebruik van haar kennis en ervaring gebaseerd op twee sets kaarten die zij eerder heeft gemaakt voor het Kryon-werk.

Er waren twee artiesten bij betrokken: het kunstzinnige werk van de individuele kaarten komt van Andre Ferella’s Meditation Portal series. En Deborah DeLisi heeft de doos weer ontworpen met haar unieke stijl waarvan wij zijn gaan houden. (Zij maakte ook de omslagen van de twee laatste Kryon-boeken). De energie van deze kaarten is heel speciaal en ik heb met veel plezier mijn persoonlijke gedachten over elke kaart op papier gezet.

Blije herfstzegeningen,

Lee Carroll