Family Bulletin September 2018

Family Bulletin September 2018

Lee Carroll / 5 september 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Terwijl jij dit leest is het Kryon-team op weg naar een volgende snelle tour door Europa. Deze keer concentreren wij ons op Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en de Tsjechische Republiek.

Na 29 jaar Kryon channelen wordt dit nooit teveel. Wij doen niet alleen de “The Kryon Discovery Series” (met Dr. Amber Wolf) voor het eerst in Europa (Duitsland) maar wij doen ook voor het eerst een weekend in Praag. Er is mij verteld dat de bijeenkomst in Praag bijna is uitverkocht en ik was nieuwsgierig hoe Kryon hier bekend kon zijn. Toen herinnerde ik mij dat alle Kryon-boeken sinds 1994 ook in het Tsjechisch zijn verschenen. Geen wonder! Waarom hebben wij zo lang gewacht?

Dit is voor mij ook een tijd om terug te keren naar Zuid Frankrijk (een deel van Frankrijk waar Kryon zeer welkom is). Voor mij is dit een weerspiegeling van mijn eerste reis naar Europa – vele jaren geleden.

Dit historische en mysterieuze gebied dat bekend staat als Katharenland is precies waar wij in 1997 naartoe gingen en het zal voor mij een grote hereniging zijn met dit prachtige deel van Gaia.

Over achtendertig dagen zal ik weer thuis zijn, en precies op tijd om mijn was te doen en mij te richten op het magische Sedona! Intussen – als ik tenminste sterk internet heb op mijn reizen – beloof ik om de Kryon audio’s te blijven maken en gratis online te zetten op de enige plek waar jullie hen zouden moeten zoeken:

www.kryon.com/freeaudio.

Zegeningen,

Lee