Family Bulletin – September 2019

Family Bulletin – September 2019

8 september 2019 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Het is moeilijk om van je roze wolk af te komen en ik heb nog steeds heerlijke energie van onze reis naar Hawaii vorige week met ons grote aantal aanwezigen. Kauai was ontzagwekkend zoals altijd, maar de quality time die wij na afloop steeds met elkaar hadden, de ceremonies en elkaar leren kennen waren deze keer uitzonderlijk.

Dit zal NIET de laatste keer zijn dat wij naar deze speciale plaats op Kauai gaan. Wij kijken alweer uit naar hetgeen wij in de toekomst kunnen doen en dat anders zal zijn, energetisch gezien opmerkelijk, en alles nog steeds binnen de schitterende Lemurische achtergrond. Hartelijk dank aan allen die hebben meegewerkt aan deze memorabele gebeurtenis. Jullie kunnen onze foto’s zien op de Kryon-pagina op Facebook en de channeling

hear the audio channelling HERE horen.

Ik geef jullie niet vaak actueel nieuws van Kryon en er zijn deze maand twee gebeurtenissen die zowel de Kryon-organisatie als een belangrijk lid van het Kryon-team beïnvloeden – zij zijn beide prachtig nieuws over transitie en groei! Misschien hebben jullie ook zoiets in je eigen leven meegemaakt.

Allereerst: De Kryon-winkel heeft betere dagen gekend en ik ben mij hiervan bewust. Het duurt te lang om producten te vinden en hulp vragen is ook wat moeilijk gebleken. Misschien hebben jullie gemerkt dat wij onze winkel hebben gesloten als voorbereiding op een geheel nieuw management. Als wij heropenen zullen de dingen makkelijker gaan en zullen jullie je bestelling veel sneller kunnen ontvangen.

Naast de heropening van de winkel zijn wij opgewonden over een nieuw Kryon-product waar wij een jaar aan hebben gewerkt….de “Kryon Orakel kaarten” en dit is een set van 44 prachtige kaarten met illustraties van de artiest Andre Ferrella. Elke kaart heeft een boodschap van Kryon en ik het begeleidende boekje leg ik uit wat het voor mij betekent zoals Kryon dit mij heeft doorgegeven, en ook enkele toegevoegde inzichten over elke boodschap. Komt weldra!

Ten tweede: Er gebeurt iets zeer opwindends met ons teamlid Dr Todd Ovokaity’s supplementen bedrijf genaamd GEMATRIA. Ik neem deze supplementen al 20 jaar en ik geloof erin.

GEMATRIA gaat uitbreiden met nieuw management dat meer kennis en ervaring zal brengen over afzet en verkoop van deze grootse producten. Deze opmerkelijke producten zijn de enige op de planeet die het voordeel hebben van laser-versterking en dat maakt hen zo exceptioneel.

THE NEW GEMATRIA! Als je interesse hebt kijk dan hier: watch their changing web site HERE

Ik ga naar Bulgarije, Duitsland en Hongarije. Er komen natuurlijk nog meer audio-channelings maar dat kan wachten totdat ik terug ben. Soms werkt het internet niet altijd mee!

Dank jullie allen voor jullie verbazingwekkende steun.

Zegeningen,

Lee Carroll