Family Bulletin uitgave  Oktober 2018

Family Bulletin uitgave  Oktober 2018

Lee Carroll  / 10 oktober 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Bonjour, Henk!

Ik schrijf jou vanuit het zuiden van Frankrijk in “Katharenland”

Voor degenen die niet weten wat dit is: ik wist het ook niet tot mijn eerste bezoek aan Frankrijk in 2000. Dit gebied is vol van verbazingwekkende geschiedenis, heerlijk eten, adembenemende kastelen op bergtoppen, pittoreske kleine Franse dorpjes en de herinnering aan een groep  ontwikkelde spirituele denkers die slag leverden met een kwaadaardige paus. Zij raakten hun lichamen kwijt maar hun prachtige spirit leeft verder en had een diepgaande invloed op het gebied. Wij hadden hier vijf channelings en die waren allen zeer krachtig en informatief. Dit was een waarlijk exceptionele spirituele ervaring. Ik voel dat wij hier terug moeten komen!

Vanaf onze aankomst in Europa op 4 september, onze reis en seminars in Duitsland, Zwitserland, de Tsjechische Republiek en Frankrijk, ging mijn internet van geweldig naar niet bestaand. Het leek erop dat toen wij geweldige WIFI hadden, er geen tijd was. Ik zal dus weldra met de audio’s komen die hierop hebben gewacht, op:

 www.kryon.com/freeaudio..

Praag was met name krachtig, met meer dan 700 aanwezigen in het publiek! Wij zijn het Praagse team heel dankbaar omdat het jarenlang heeft gewerkt om Kryon naar de Tsjechische Republiek te halen. Luister naar de audio’s en kijk naar de foto’s ….een werkelijk verbazingwekkend tweedaags seminar.

Ik ben snel weer thuis en dan heb ik een paar dagen de tijd om mijn was te doen en naar Sedona te gaan.

Zegeningen voor jullie allemaal voor jullie steun!

Lee Carroll