Family Bulletin van December 2018: Leer je eigen Supermens te ontwaken.

Family Bulletin van December 2018
Leer je eigen Supermens te ontwaken.

22 december 2018 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Je kunt je afvragen waarom je een bulletin ontvangt over een gebeurtenis waar ik niet bij ben. De reden is dat de informatie – hoewel ik er niet bij ben – wel degelijk van Kryon is.

 Als jullie mijn Kryon-bijeenkomsten hebben gevolgd en naar de audio hebben geluisterd is het mogelijk dat jullie de stem van Marilyn Harper herkennen.

Zij heeft Adironnda en haar Raad – naast Kryon – over de hele wereld gechanneld. Marilyn heeft haar handen vol aan haar grootse werk, samen met haar zakenpartner Joeaux Robey. Samen hebben zij over de hele planeet workshops gehouden die zij “Plurkshops” noemen (werken en spelen samen).

Na al deze tijd samen met Kryon heb ik hen gevraagd om enkele dingen van Kryon te gaan onderwijzen in weekends waarbij ik niet aanwezig ben. Maar vergis je niet, dat IS Kryon-informatie die wordt gebracht en gechanneld door Marilyn en Joeaux.

Dit is de eerste keer waarop ik een team van buitenaf in de hand heb genomen voor het werk van Kryon, en het is tijd daarvoor. Als ik vertrek voor mijn vele overzeese reizen, stoppen de leringen van Kryon in de VS en Canada totdat ik weer terug ben.

Nu hebben wij echter de diepgaande channeling van Marilyn als echo van de leringen van Kryon, met de Plurkshops die de energie en de informatie van Kryon uitbreiden naar plaatsen die verbazingwekkend zijn.

Sommigen van jullie kennen deze Plurkshop-weekends al omdat zij sinds augustus 2018 worden gehouden. Zij ontwikkelen zich verder. Het is dezelfde hoge energie en de puurheid van de Kryon-informatie blijft weerspiegeld in de diepgaande channeling die Marilyn doorgeeft.

Dank je wel, Marilyn en Joeaux omdat jullie het werk van Kryon naar een nieuw niveau brengen.

Zegeningen,

Lee Carroll