Famuly Bulletin Februari-uitgave

Family Bulletin Februari-uitgave

10 februari 2017

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groeten, Henk!

Terwijl ik dit schrijf ben ik nog steeds in Egypte, op de Nijl, op een grote rivierboot met meer dan honderd deelnemers aan de Kryon Egypte-tour. WOW! Deze tour is buitengewoon met af en toe verbazingwekkende energie.

Het is voor niemand een vakantie omdat wij een druk schema hebben! Toch is het desondanks een diepgaande spirituele en historisch ervaring. Wij zitten middenin de reis en wij hebben de ervaringen van ons leven al achter de rug.

Stel je eens voor dat jullie je eigen luxe rivierboot hebben voor het grootste deel van de reis, met echte 5-sterrenmaaltijden en onderkomens! Gisteren stonden wij om vijf uur op (geeuw) om in staat te zijn om op ons gemak – als Kryon-groep – naar de tempel van Isis te gaan; alleen wij, in het donker!

Wij namen onze plaatsen in de zon in – op de grond, buiten de tempel, en op een stenen muur bij de Nijl, en wachtten af. Toen de zon opkwam onthulde die de tempel in al zijn Egyptische grootsheid. Toen de mist boven de Nijl naast ons begon op te trekken begon ik met de channeling. Ik moet mij afstemmen om te blijven denken dat ik hier ben – op een plaats met een verbazingwekkende historische achtergrond.

Ik ben al bij mijn zesde channeling en toch is er nog niets vrijgegeven op het gratis audiodeel van mijn website. De reden hiervan is eenvoudigweg dat hier geen internet ter beschikking is. Zonder een sterk internet is er geen manier waarop ik de channelings kan uploaden. Toch worden zij allen met de kracht van batterijen opgenomen, waar wij ons ook bevinden en zij worden zo snel mogelijk aan jullie doorgegeven.

Dit is echt magisch en wij hebben plannen om dit nogmaals te doen met een uitgebreide toer in 2019! Het is een van de meest diepgaande reizen tot nu toe!

Zegeningen!