Januari uitgave 

Januari uitgave 

1 januari 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Groeten aan iedereen. WOW! 2017 is gekomen met een enorme hoeveelheid energie door de verkiezing en de andere wereldgebeurtenissen!

Wat is er aan de hand? (vragen sommigen zich af). Wat er gebeurt is precies dat wat KRYON ons heeft verteld wat er zou gaan gebeuren en dat de OPWAARDERING hier is!

Er is veel specifieke informatie van KRYON over deze ongebruikelijke energie. Jullie zullen die vinden in de laatste drie audio’s van 2016. (een daarvan is nu zelfs beschreven en staat op de channelingsbladzijde) Ik moedig jullie aan om te luisteren en lezen en meer te horen over de energie van de planeet die gaat van een “negen”-jaar naar een “een”-jaar. De numerologie van wat er feitelijk gebeurt snijdt veel meer hout dan het 3D-gedeelte ervan.

Voor het KRYON-team is er opwinding voor 2017 omdat wij zoveel gaan doen! In feite is het een van mijn uitdagingen om jullie zo goed mogelijk te informeren omdat wij jullie niet teveel berichten willen geven. Het is echt niet onze bedoeling om jullie te overvoeren. Toch zijn er avonturen waar ik jullie over wil vertellen.

Een van de meest indrukwekkende is IERLAND. Wij hadden daar afgelopen jaar zo’n heerlijke tijd dat wij onmiddellijk nog een reis daar naar toe hebben gepland voor april 2017. Ik wist dat er een kortere planningstijd zou zijn maar de KRYON-kalender is volgeboekt tot 2020! En ik wil het NU gewoon doen! Als jullie dus interesse hebben in een verbazingwekkende tijd op het groene eiland en jullie dit niet zonder ons willen doen, zoek dan contact.

Wat er ook aankomt (ook in april) is  onze eerste Monument Valley Tour. Dan gaan wij in mei terug naar Israel, dan naar Geneve in Zwitserland met Gregg Braden om een seminar te hebben en een Pineal Choir (in Frankrijk).

Dan – de grote – YELLOWSTONE 13-daagse Summer Light Conferentie in mei/juni! Daarna is er onze Alaska Cruise in augustus (Wow!)

Ik weet….dat er veel te verteren is. Maar wacht even…er is nog meer: in augustus doen wij onze eerste meerdaagse conferentie in vier jaar!

Al deze gebeurtenissen zullen speciaal zijn!

Gelukkig Nieuwjaar! Laat de energie van het “een”-jaar (2017) een nieuw begin voor ons allemaal in zich dragen en een totale voltooiing van de oude energie van het verleden.

En heb geduld met ons als wij wat meer emails dan normaal sturen in de komende maanden. Wij hebben jullie ook zoveel te vertellen!

Zegeningen!