Kryon 2019 reis naar Egypte

2019 reis naar Egypte

Lee Carroll / 19 januari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Ik denk dat een van de meest opwindende en exotische reisavonturen die wij ooit hebben meegemaakt degene in Egypte in 2017 is geweest. Echt waar, ik wist helemaal niet wat ik daar kon verwachten omdat ik er nog nooit was geweest.

Ik was natuurlijk wel gewend aan de manier waarop Elan en Shaloha Productions de dingen regelen. Ik was dus niet verrast dat alle eerste klas was. De rivierboot op de Nijl was een van de beste die voorhanden zijn. Deze boten zijn echt luxueus en het is alsof je een eersteklas hotel met je meeneemt op reis – zeer veilig en met elke dag heerlijk voedsel. De weinige hotels waarin wij verbleven waren ook helemaal geweldig.

Maar wat mij positief verraste was dat Elan tijd had ingebouwd om privé, met ons groepje naar een paar zeer, zeer populaire en beroemde plaatsen te gaan zoals de tempel van Isis, de tempel van Horus, Karnac en de schrijn van Sekhmet, de Sfinx en naar het binnenste van de Grote Piramide EN de Koningskamer….

Ik bedoel, alleen met onze Kryon-groep! Ik zal mij altijd het channelen op deze plaatsen en het in mij opnemen van de grootse geschiedenis zonder dat er massa’s mensen om ons heen waren, herinneren.

Wij hebben sinds kort een video van 9 minuten over onze trip in 2017 afgemaakt en die kunnen jullie hier zien: you can view it HERE. Kijk maar. 

Jullie kunnen ons duidelijk zien rondlopen op deze grootse plaatsen – en alleen mensen van de Kryon-groep. Onze gidsen waren de besten, afgestudeerd op de Egyptologische Scholen en dit was een garantie dat wij op onze reis de best denkbare gidsen hadden.

Alles bijeen was het een zeer comfortabele, verbazingwekkende reis die vol zat met indrukwekkende informatie voor degenen die van geschiedenis houden. Natuurlijk werden er op deze reis ook Kryon-channelings gegeven.

Onze nieuwe reis van 2019 zal geweldig zijn en er zal voor het eerst ook een bezoek zijn aan de berg Sinai en een volledige cruise over de rivier naar de Boven- en de Beneden-Nijl.

Reserveringen kunnen vanaf nu gemaakt worden. Waarom zo vroeg? Omdat de reis, alweer, heel snel volgeboekt zal zijn!

“Moge jullie altijd uit de Nijl drinken”  Kryon

Zegeningen,