Kryon December Uitgave / Famili Bulletin

Kryon December Uitgave
MONTHLY CHANNELS – MESSAGES – EVENTS

6 december 2017

Groetjes, Henk!

Ik heb een heel aardig NIEUWJAARSGESCHENK voor jullie allemaal. Het is iets nieuws dat ik ontwikkel en ik ben er erg opgewonden over hoe het allemaal samenkomt. Ik zou jullie willen uitnodigen om met mij mee te doen bij de eerste 90 minuten durende gratis tv-show – een live-stream – op

op zaterdagavond 13 januari  2018 

om 7:30 – 9:00 pm MST

Voor Nederland: 
zondag 14 januari 2018 om 03:30 uur

met mijn vriend en beroemde schrijver en wetenschappelijk onderzoeker GREGG BRADEN.

Ik heb al heel lang een idee om een tv-show te maken met live publiek en kenmerkende diepgaande discussies tussen mijzelf en bekende schrijvers, artiesten, leraren en sprekers. Maar in plaats van het discussiëren over hun boeken gaan wij praten over het begin van hun levens en hoe zij zijn gekomen waar zij nu zijn.

De dingen die naar buiten komen zijn geen gebruikelijke verhalen die iedereen te horen krijgt! Ik houd ervan om ook een beetje te dollen en dus zal ik de verhalen als dit mogelijk is doorspekken met mooie foto’s van hun jeugd. Ik zal dingen vragen als wat hen leidde naar wie zij vandaag de dag zijn. Wat waren de kostbaarste en grappigste momenten op hun reizen en wat er gebeurde dat diepgaand was. Sprekers en leraren hebben het bijna nooit op het podium over deze persoonlijke dingen of in boeken. De informatie zal dus nieuw en plezierig zijn!

Dit is de eerste van een serie en ik bied de eerste show gratis aan zodat jullie kunnen zien of het iets dat jullie nogmaals willen zien. Ik noem de show: Lee & Friends “Beginnings” en mijn intentie is om dit te doen met vele andere bekende schrijvers in een live-stream en pay-per-view-systeem dat VOD heet, Video on Demand waarbij de prijs heel redelijk is. Maar….deze eerste met GREGG is helemaal gratis dus kijk hier en registreer je!

check it out HERE and register!

Het is een goede manier om het jaar te beginnen en ik hoop dat jullie er plezier in hebben. Ik weet dat Gregg en ik dit wel zullen hebben.

FIJNE FEESTDAGEN!