Kryon: Terug naar Paaseiland

Kryon: Terug naar Paaseiland

Groetjes, Henk!

Zoals velen van jullie al hebben gezien biedt het reis- en avonturen-onderdeel van de Kryon-organisatie per jaar enkele grootse plaatsen aan om naartoe te gaan. Normaal gesproken zijn dit plaatsen die bekend zijn vanwege hun geschiedenis, hun heiligheid, natuurlijke schoonheid en soms gewoon exotisch avontuur. In elke geval zijn er altijd Kryon-channelings mee gemoeid.

Je zou kunnen denken dat Paaseiland een behoorlijke geschiedenis heeft en dat het ver weg is en vol mysteries. Dit is het allemaal – maar met nog een diepgaand bovennatuurlijk aspect dat voor de toeristen verborgen blijft. (lees door)

Dit zal ons tweede Kryon-avontuur worden naar dit zeer kleine eiland in het midden van de Stille Oceaan, buiten de westkust van Chili in Zuid Amerika. Het is een van mijn meest favoriete van alle avonturen geworden vanwege de “wow-factor” van alle enorme beelden, de tegenstelling van wat er daar gebeurde, de inheemse Rapa Nui (die meer weten dan jullie denken) en de grote afstand van alles vandaan.

Het eiland heeft een omtrek van maar 17 kilometer, met meer dan 800 van de 14.000 kilo wegende beelden die op de stranden staan of liggen. De staande Moai-standbeelden kijken vanaf het strand gezien allemaal naar het eiland. Maar wacht even….een groep van zeven beelden kijkt naar de noordelijke oceaan. Wat is daarmee aan de hand?

Jaren geleden vertelde Kryon ons dat toen Lemurie (nu Hawaii) begon te zinken en de betrokken Lemuriers hun kano’s namen en met de stromingen mee naar het zuiden gingen om een nieuw thuis te vinden.

Hij gaf aan dat zij direct naar Paaseiland werden geleid en zelfs verder: naar Nieuw Zeeland. Dit betekent dat er op die plaatsen HawaiIanen gevonden kunnen worden (uit Lemurie). Ook kan in hun cultuur het zaad van de waarheid over de Pleiadische connectie gevonden worden.

Dit is geen obscure waarheid op Paaseiland (tegenwoordig Rapa Nui geheten). De inheemsen hebben hun verhalen over de manier waarop zij hier zijn gekomen en zij zijn het allemaal voor de volle 100% met Kryon eens.

De zeven Moai-standbeelden (die de Zeven Reizigers worden genoemd) kijken naar het noorden, naar Hawaii – waarvan de Rapa Nui claimen oorspronkelijk vandaan te komen. En…..(zijn jullie er klaar voor?) het scheppingsverhaal van de Rapa Nui gaat over…….de Pleiadiers!

Paaseiland is dus een diepgaande deel van Lemurie, en de Rapa Nui zullen jullie het mythologische verhaal vertellen van het zinkende eiland in het noorden en hoe een visioen de Zeven Reizigers in kano’s leidde om Paaseiland te vinden, regelrecht vanaf Hawaii.

Meer interesse? Ik kan nauwelijks wachten om terug te gaan. Kijk maar eens naar de video die ik bij mijn eerste bezoek maakte. CLICK HERE

Zegeningen

Lee’s YouTube Channel

  CLICK HERE to watch Lee’s video

from the 2014 Easter Island adventure!

October 25-30, 2018

Return to one of the most remote and mysterious islands in the world.

~~~~~~~~~~~

!! Register Early !!

Limited to 60 Lemurian Souls 

Subject to flight availability 

~~~~~~~~~~~

“Simply unbelievable! The energy was amazing, and very sacred. Kryon reveals a great deal, with the Shamans of Rapa Nui watching, and nodding. They teach the Pleiadian connection, and also the connection to Hawaii… just as Kryon has channelled many times before.“

Listen to the 2014 Easter Island Kryon Channels