Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen.

Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen.
Augustus uitgave

8 augustus 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Zo zitten wij alweer in Augustus en terwijl ik dit schrijf ben ik nu bezig aan mijn elfde cruise en de derde cruise naar Alaska. Als jullie op facebook zijn en mij volgen weten jullie waarschijnlijk al dat er op deze cruise iets is gebeurd dat compleet buiten het normale valt: Het weer dat wij ervaren is meer dan goed. Het valt compleet buiten hetgeen er normaal is in deze tijd in Alaska.

Wij hebben zulk goed weer, geheel zonnige dagen zodat zelfs de rangers die de reis leiden ons vertellen dat zij de gletsjers nog nooit zo helder hebben gezien.

  Het interessante is dat het weer dit schip lijkt te volgen! Dag na dag, haven na haven, verandert het weer van regen naar zon.

Ik denk dat wij hieraan gewend moeten raken omdat dit vorig jaar ook in Nieuw Zeeland al gebeurde op onze reis naar Milford Sound en Mount Cook. Dit zijn plaatsen die vermaard zijn door het volkomen onvoorspelbare weer. Toen wij zon en heldere luchten hadden vertelden de mensen ons hoeveel geluk wij wel hadden terwijl wij genoten van deze prachtige en ongerepte plaatsen op manieren die maar voor weinig mensen zijn weggelegd.

Toen in Ierland, bij de kliffen van Moher, gebeurde het weer! Dit gebied is een prachtig icoon van Ierland – verbazingwekkende, groene kliffen in een ongelooflijk ontzagwekkende kustlijn met krachtige oceaangolven. Toch is het in Ierland zeer vaak regenachtig en mistig. Het klaarde voor ons compleet op – maar alleen voor de korte tijd waarop onze bus daar was!

Na deze ervaring nam onze buschauffeur mij apart, keek in mijn ogen en zei: “Kan jij mij de cijfers van de lotto voor de volgende week geven?” Het was opgevallen dat de Kryon-groep iets onverklaarbaars met zich meebracht, een welwillende energie!

Kan een groep Lichtwerkers met het weer werken? Is dit gewoon toeval of is het mogelijk dat wij het resultaat zien van een goed werkend, positief bewustzijn?

Alles wat ik weet is dat dit veel te vaak is voorgekomen om nog toeval te zijn!

Dus…..accepteren!

Dank je wel, Spirit.

Zegeningen!