Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen.

Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen.

Juli uitgave / 4  juli 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Deze maandelijkse oprisping gaat helemaal over YOUTUBE. Jarenlang heb ik mij helemaal niet bezig gehouden met Youtube – er is een groot achtergrondverhaal hierover dat later verteld zal worden. Toch posten vele van de Kryon-supporters mijn vrije audio’s actief op Youtube en veel van onze seminarbezoekers hebben Kryon op Youtube ontdekt.

Persoonlijk heb ik iedereen aangemoedigd om naar de “moederhoeveelheid” te gaan www.kryon.com/freeaudio] van de vrije Kryon-audio’s op kryon.com. Dit komt omdat daar honderden uren luisterplezier zijn die gesorteerd zijn op jaar en plaats, allemaal op een plek.

Omdat er ook altijd een paar channelings bij horen, worden die ook geplaatst en dit doet Youtube niet. Toch wordt het voor mij tijd om de goede dingen van Youtube te omhelzen. Voor degenen van jullie die hiermee niet bekend zijn zal ik delen wat ik heb ontdekt.

Van de vele Youtube “kanalen” (een Youtube-pagina wordt een kanaal genoemd) die mijn Kryon-audio-boodschappen weergeven is er een dat werkelijk stellair is. Het heet gewoon  “Kryon channelling” and is HERE.

De manier om audio’s op Youtube te zetten is om er een video van te maken die gewoonlijk een mooie foto of een patroon bevat om naar te kijken terwijl jullie luisteren. De link hierboven is van de UK en is echt alleraardigst!

Weet dat ik mij hiermee nooit heb beziggehouden en ik ben heel dankbaar voor deze zorg. Begrijp mij niet verkeerd – ik houd ook van vele andere Youtube-kanalen en ik ken het werk dat daar allemaal ingestoken moet worden. Ik wil iedereen die een eigen kanaal op Youtube heeft gemaakt en Kryon-boodschappen daarop zet, van harte bedanken!

Jammer genoeg is er ook een schaduwzijde en ik moest even diep ademhalen toen ik mijn channelings met de volgende titels zag: “Goeiendag Wereld. 2017.” Jullie hebben alleen 12 uur. 2017.” “Er komt slecht nieuws. 2017” en nog vele andere! Wat zeg je? Kijk hier maar hier: Take a look HERE. Dit Youtube-kanaal heet “De kracht van het brein” en geen van de video’s stelt jullie in staat om commentaar te leveren.

Mijn teleurstelling is groot omdat ik merk dat iemand mijn channelings gebruikt en hel-en-verdoemenis-boodschappen wil presenteren in plaats van de liefhebbende, compassievolle boodschappen om de planeet te helpen.

Toen realiseerde ik mij dat Youtube een klik-en–tel-cultuur heeft met betrekking tot de inhoud en hoe meer klikken, hoe hoger men op bepaalde lijsten komt te staan.

De tegenstelling hierin is dat deze liefhebbende Kryon-channelings helemaal niet over de titels gaan. Als jullie dus hel-en-verdoemenis-titels of -beelden op mijn audio-channelings zien, gebruik dan je gezond verstand en weet dan dat het allemaal marketing is (oude-energie-stijl) die alleen maar is bedoeld om jullie te laten klikken.

Nu…..ik wil er ook mee spelen! Na al die tijd heb ik mijn eigen Youtube-kanaal gemaakt. Jullie kunnen dit hier vinden: You can find it HERE. Ik heb daar al vele video’s geplaatst, leuke clips, promotiefilmpjes en zelfs een paar gratis seminar-video’s.

Mijn favorieten tot nu toe? Kijk maar eens naar de 2012 Kundalini-tour en naar onze tijd in Iguazu Falls, de grootste serie watervallen ter wereld! Er zullen in de tijd meer video’s komen.

Veel plezier!