Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen. April uitgave

Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen.
April uitgave

12 april 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

April is hier duidelijk aanwezig en ik verzamel mijn spullen om te gaan vertrekken naar 6 landen. Terwijl ik mij voorbereid op een bezoek aan Nederland, Italië, Frankrijk, Zwitserland, Israël en Ierland, lijkt het wel alsof ik steeds dezelfde vragen krijg: “Wat gebeurt er op de planeet? – Hoe kunnen wij de stress kwijtraken?”

Ik vraag jullie om twee redenen steeds om de audio-channelings van Kryon te beluisteren.

(1) Kryon spreekt hierover juist nu in vele steden. Oude zielen uit de stress en verwarring houden tijdens deze voorspelde energie is waar de meeste onderwerpen over gaan.

(2) Vele mensen hebben de audio’s van Kryon op YouTube gevonden en luisteren daar naar de channelings. Dit is goed, maar de complete bron hiervan is de Kryon-site omdat zij daar gesorteerd zijn op datum en titel – honderden uren.

Een andere stress-verlager is onze KRYON DISCOVERY RETREAT (Ontdekkings-samenkomst) deze zomer, waar een groep mensen samenkomt om vier dagen lang te eten, te spelen en….. elkaar te ontdekken. Dit zijn geen workshops, maar eerder diepgaande, interpersoonlijke tijden die wij gebruiken om samen onbekende geheimen met betrekking tot helen, vreugde, compassie en waarom wij nu hier in een opmerkelijke tijd in de geschiedenis op deze planeet zijn, te ontdekken.

Dit is heel anders dan de Kryon-seminars en al helemaal anders dan de grote “ZomerLicht-conferentie met vele eersteklas sprekers”. “Ontdekking” 2017 is een vierdaagse onderdompeling door Dr Amber Wolf en Shamir Ladhani in de wijsheid en de leringen van Lee Carroll en Kryon.

Dr Wolf is de medeschepper van “Ontdekking” en heeft veel ervaring met groepsdynamiek en energetische oefeningen. Shamir zal enkele hart/wiskunde-gereedschappen tonen die jullie zullen helpen om een op het hart gebaseerde samenwerking te bewerkstelligen die jullie mogelijkheden zullen uitbreiden om resultaten te bereiken die een doorbraak zullen zijn. En ik zal vele inzichten met jullie delen over de Grote Opwaardering en natuurlijk zal ik Kryon in dit weekend channelen. Ik hoop jullie daar te zien!

Oh… tussen twee haakjes – heb ik jullie al verteld dat Kryon-Boek 14 de komende maand zal uitkomen? Velen hebben hierop gewacht. Ga naar onze winkel  Go to our store  na 18 april om alvast te bestellen!

IK blijf jullie bedanken voor jullie Liefde en Steun!