Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen! Bezoek Italië, de UK & Schotland met Lee & Kryon!

Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen!
Extra Editie! Juli uitgave

Bezoek Italië, de UK & Schotland met Lee & Kryon!

19 juli 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Dit gehele bulletin is gewijd aan de ongelooflijke reis in 2018 die bijna geheel is gepland op verzoek van Kryon-fans. Ik heb deze woorden de laatste jaren steeds weer gehoord: “Wanneer ga jij een uitgebreide reis door Italië maken? Ik wil naar Florence, Venetië en Rome met gelijkgezinden…..en KRYON!”

De andere die ik al jaren hoor is: “Wanneer gaan wij naar Stonehenge?  Wat te denken van Glastonbury Abbey in Zuid Engeland of een paar andere krachtplaatsen in Schotland?”

Deze aankondiging is het antwoord op beide verzoeken, plus een pijnappelklier-koor in Bath, Engeland, aan het einde van deze reis!  Het is bijna overweldigend om te zien wat er voor jullie is voorbereid TAKE A LOOK AT ITALY! Dit zijn plaatsen die op de bucketlijst van iedereen staan die naar dit ongelooflijke land wilde gaan. CHECK OUT THE UK TOUR ITIN!  Kijk naar het aantal plaatsen waar wij naartoe gaan! Dit is een kans voor velen om uiteindelijk enkele van de populairste en prachtigste plaatsen van Europa te zien – en niet alleen te zien, maar tijdens de reis tegelijkertijd te genieten van de energie van Kryon en ook van het gezelschap van andere Lichtwerkers van over de hele wereld.

Al eens in Florence geweest, de artistieke hoofdstad van Europa? Wat denk je van een rondvaart in een gondel in Venetië? Wat denk je ervan om met ons tijd door te brengen bij Stonehenge? Dit alles, en ook nog het pijnappelklier-koor. Het is een “compassie”-reis vanwege de geschiedenis en de energie die daar gevoeld kunnen worden. 

Ga langzaam door deze links en probeer de reikwijdte te bevatten van waar wij naartoe gaan en wat jullie zullen gaan ervaren. Er zijn vele manieren om je te registeren en je kunt er ook een deel uitpikken, als je dit wilt – een plaats waar je altijd al naartoe had willen gaan.

De reis naar Italië is beperkt tot ongeveer 60 mensen – heel intiem.

De reis naar de UK is beperkt tot 100 mensen. Maar deze beide reizen zijn eenmalig en zullen niet herhaald worden. Het is een verbazingwekkende reisroute die het waard is dat jullie hem eens bekijken!

Dank jullie voor al jullie suggesties voor doelen om naartoe te reizen!

Dus…….wil er nog iemand naar IJsland gaan!

Zegeningen!!