Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen. Juni uitgave

Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen.
Juni uitgave

6 juni 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Terwijl ik dit schrijf sta ik enkele uren voor het vertrek uit  Chamonix, Frankrijk. Dit was de plaats van het 7e Pijnappelklier-koor en een heerlijk Kryon-seminar (hoofdzakelijk voor de Fransen).

Deel 1 https://www.youtube.com/watch?v=1B4LBT5wlYI

Deel 2 https://www.youtube.com/watch?v=bz4B-Bgpnto

De ochtend na het seminar namen wij bijna 250 deelnemers, uit twaalf verschillende landen, mee op een excursie naar het basiskamp van de Mont Blanc (Hijg, hijg) dat flink hoger lag.

Ik heb in mijn leven een aantal gondels gezeten om bergen op te gaan, maar deze was de steilste! Na twee “ritjes” waarbij de kabels abnormaal heen en weer gingen, kwamen wij op een hoogte van ongeveer 4.000 meter met temperaturen die onder nul lagen en waar 45% minder zuurstof aanwezig is dan normaal het geval is. Wij gingen de gondel uit en en waren opgewonden over het prachtige uitzicht en de toeristische omgeving (en wij liepen een flink stuk!).

Wij waren daar samen met de skiërs, de para-gliders, en de bergbeklimmers, terwijl wij rondliepen in het ijs en de promenades. Later kwamen wij samen op een terras in de buitenlucht voor een korte, maar krachtige channeling van Kryon, die vertaald is in vele talen. Hij was kort omdat het KOUD was!

https://www.youtube.com/watch?v=32_b0YMvtq0

Velen waren geraakt door het verbazingwekkende gevoel om op de “top van de wereld” te zijn, omgeven door een ongelooflijke pracht en het hebben van de euforie die bergbeklimmers ook steeds moeten voelen. Het was een ervaring die ik nooit zal vergeten. Dank je wel, Frankrijk, voor de hulp bij het houden van zo’n verbazingwekkende serie gebeurtenissen!

OH… Ik ga voor vier dagen naar huis, de was doen en mij klaarmaken voor  YELLOWSTONE!  Ik hoop velen van jullie daar te zien.

https://www.youtube.com/watch?v=HODHvTV1_4Y

Zegeningen,