November 2018: Ervaar de “Vallei van de Ouden” in Monument Valley 

November 2018

Ervaar de “Vallei van de Ouden” in Monument Valley 

30 november 2018 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Wie kon het weten? Hoe kon ik weten dat een van de meest energetische excursies van 2017 zo elegant zou zijn – en dat in onze eigen achtertuin? Het was diepgaand. Niemand kan plannen wat er gaat gebeuren op onze vele excursies. Het is altijd anders, maar ik denk dat de reis van vorig jaar naar Monument Valley ons allemaal heeft verrast!

Ik probeer nog steeds te onderzoeken waarom dit zo anders was. De stilte van Gaia was onverwacht. Als je niets hoort, zelfs geen wind, is dit overweldigend in zijn stilte. Ik heb dit nooit eerder in mijn leven ervaren. Het was zo rustig dat wij de energie van de Voorouders konden voelen. Velen zeiden dat “het land tegen hen sprak.” Op de een of andere maner voelde ik dit zeker ook. Het groet je en het zegent je en soms huil je zomaar zonder reden. Wij hadden een duidelijke heling tijdens een van de meditaties en velen hadden persoonlijke spirituele ervaringen. Toen wij daar klaar waren was het moeilijk om te vertrekken.

En hier is hij dan: een eersteklas excursie in ons eigen land. Dit is iets waar velen van jullie om hebben gevraagd en dus doen wij dit weer, en zelfs meer. Velen weten helemaal niets over Antelope Canyon. Maar als ik jullie een foto zou laten zien, zouden jullie het direct herkennen. Het ziet er net uit als op bovenstaande foto…. de droom van een fotograaf! Het is zo diepgaand dat je zelfs een nieuwe camera zou kunnen kopen om daar te fotograferen. Kijk zelf maar!

Kijk eens naar de foto’s van 2017 en luister hier naar de channeling van vorig jaar channelling from last year HERE.  Dit avontuur wordt beperkt tot 80 personen en, zoals eerder, zal Kryon steeds channelen. Februari is al snel en het is dus slim je te registreren en plannen te maken als je interesse hebt. Dit is een zeer intense en persoonlijke reis en ik kijk er echt naar uit om terug te gaan naar Monument Valley. Deze keer met JOU!!!

Zegeningen,

Lee Carroll