November 2018

November 2018

Lee Carroll / 6 november 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ola, Henk!

Zoals je aan de foto kunt zien ben ik op Paaseiland, dat feitelijk RAPA NUI heet naar de inheemsen die daar nog steeds leven. Het is vijf uur buiten de kust van Santiago, Chili, en het is de moeite waard. Dit is een tweede Kryon-excursie naar deze verbazingwekkende plaats en ik voel dat deze nog meer impact zal hebben dan de vorige reis!

Jaren geleden noemde Kryon dit kleine eiland in de Stille Oceaan als een van de plaatsen waar de Lemuriers kwamen toen hun eiland verzonk. Misschien herinneren jullie je ook dat Lemurie de plaats is waar Kryon ons vertelde de Pleiadiers kwamen om te onderwijzen.

Zo vreemd als dit mag klinken, als je hier op het eiland komt vertellen de inheemsen hetzelfde verhaal. Er zijn zeven MOI-beelden die naar de zee kijken en die degenen vertegenwoordigen die het eerst naar RAPA NUI kwamen, vanaf een zinkend eiland. Pau, de meest krachtige sjamaan van het eiland, vertelt het verhaal van hun Pleiadische oorsprong! Zoals jij je voor kan stellen is dit een zeer krachtige plaats en ook een van de werelds meest geconcentreerde openluchtmuseums.

De Kryon-groep werd geëerd door Pau en zijn familie, en Kryon geeft hen ook alle eer. Enkele channelings werden nogmaals gehouden op heilige plaatsen en zij voegen dingen toe aan dit ontzagwekkende eiland en zij bekrachtigen het verhaal van de esoterische geschiedenis van de inheemsen. Het is ook een plaats van heling en velen werden zeer geraakt door de hoeveelheid kennis en geheiligde energie die gedeeld werd door degenen die ons zo hartelijk begroetten.

Ja, wij gaan weer terug!