Ontdek Heilig India-Tibet met Lee & Kryon!

Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen.
Speciale uitgave van het Familiebulletin

Ontdek Heilig India-Tibet met Lee & Kryon!

21 juni 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!

Dit bulletin gaat over een extreme speciale reis die in September en Oktober gaat plaatsvinden – een reis met KRYON naar India, Nepal en Tibet.

Velen van jullie hebben misschien al naar deze reis gekeken maar realiseren zich niet dat dit DRIE reizen in een zijn! Wij zijn 23 opwindende dagen in deze landen en hebben dit in drie reizen verdeeld en gaan naar de meest diepgaand voorstelbare plaatsen en ervaringen. Als jij er ooit aan hebt gedacht om naar deze opmerkelijke historische en spirituele plaatsen te gaan is dit daar misschien de juiste tijd voor.

Dit is geen reis met honderden mensen, maar eerder een persoonlijke reis met Lee, Kryon en minder dan 50 gelijkgezinden. Er zijn teveel plaatsen om jullie te vertellen in dit korte stukje. Kijk dus maar eens naar deze goed gedocumenteerde pagina well documented page die jullie vertelt over de details van de reisroute en hoogtepunten van elke plaats, een lijst van wat er elke dag gebeurt en een map die de rest vertelt. CLICK HERE voor deze verbazingwekkende agenda.

Ja, het is een ambitieus project, maar er zijn synchroniciteiten samengekomen om deze droomreis mogelijk te maken. Het is gewoon onmogelijk om op te schrijven wat er allemaal is gepland en er zijn hier en daar ook nog een paar verrassingen omdat wij reizen met een ter plaatse bekende en ervaren KRYON-gids die vaak in deze plaatsen is geweest en goede banden heeft met de plaatselijke bevolking.

Als jullie de details niet willen lezen kijk dan naar mijn korte video die ik heb gemaakt om jullie de plaatsen die wij aandoen te laten zien en die ook vertelt over elk van de drie delen van de reis. CLICK FOR VIDEO. Je kunt kiezen voor een, twee of alle drie de reizen. Wat je zult ervaren kan iets zijn dat waarlijk het avontuur van je leven is.

Terwijl ik dit schrijf voel de enorme grootte van dit project. De verbazingwekkende synchroniciteiten die zich hebben voorgedaan en alle planning die erin is gaan zitten hebben een project geschapen dat niet zo snel herhaald zal worden.

Wij stoppen dus al het mogelijke in deze reis om het een van de meest memorabele reizen te maken die wij ooit zullen doen naar zo’n exotisch gebied van de Aarde.

Zegeningen!!