Ontdek Wetenschap & Spiritualiteit in Glorieus Vancouver!!

Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen.
September uitgave-extra

Ontdek Wetenschap & Spiritualiteit in Glorieus Vancouver!!

23 september 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VIJF van de wereld-top-pioniers in wetenschap en spiritualiteit, de helderste geesten, auteurs en leraren – allemaal op een plaats!

Groetjes, Henk!

Op deze dag van gladde verkooppraatjes kan het bovenstaande alleen maar klinken als nog een slogan om jullie naar onze conferentie te laten kijken.

Wat ik jullie wil vertellen is een basis-waarheid: Vijf van deze pioniers op hetzelfde podium kan mogelijk NOOIT MEER GEBEUREN!!!

GREGG BRADEN – BRUCE LIPTON
JOE DISPENZA – LYNNE McTAGGART
LEE CARROLL & KRYON

Wij hebben echt een grote slag geslagen toen wij besloten om een speciale conferentie te beleggen voor Wetenschap en Spiritualiteit. Een jaar of zo geleden gingen wij kijken naar wie wij wilden hebben en wij konden niet geloven dat al deze vier zeer gewilde, top-bovennatuurlijke sprekers feitelijk tegelijkertijd beschikbaar waren.

Dus….Elan en ik vroegen ons af ….. ”Welke twee zullen wij uitnodigen” Wij begrepen het beiden op hetzelfde moment:  “Laten wij hen alle vier uitnodigen. Het zou een conferentie gaan worden die je eens in je leven zou meemaken.”  Dit deden wij dus!

De echte top, en wij hebben een zeer spectaculaire plaats gevonden: Vancouver Island in Canada staat bekend voor zijn overweldigende pracht van Gaia en het is ook vlakbij de grens bij de belangrijkste steden in het noordwesten van de USA. Wij zijn ons er ook van bewust dat dit de eerste grote Kryon-conferentie in Canada is.

Canadezen, het is tijd om ons in jullie eigen land te komen zien!

Het totale pakket aan informatie is HIER available HERE, beschikbaar en het beschrijft de conferentie, de dagen en alle details die jullie nodig hebben. Wij zijn er klaar voor om je te registreren.

Ik zeg het nogmaals: dit is geen jaarlijkse conferentie  en de vooruitzichten voor juni 2018 zijn spectaculair. De groep sprekers in deze samenstelling zal waarschijnlijk nooit meer op deze manier samenkomen.

Kijk maar…. hebben jullie ooit eerder zo’n combinatie gezien in welke conferentie dan ook? Zeker niet….. dus kom naar deze grootse gebeurtenis!

Zegeningen!!